Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Ποινές σε λαθροθήρες στο Καρπενήσι

Ποινές σε λαθροθήρες στο Καρπενήσι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Το Μονομελές Δικαστήριο Καρπενησίου επέβαλε πριν από λίγες μέρες χρηματικά πρόστιμα 100Ε σε καθένα χωριστά από τους δυο ημεδαπούς κυνηγούς που κυνηγούσαν λαγό πριν την έναρξη της θήρας του στην περιοχή του Τροβάτου κοντά στα όρια ευθύνης μας. Επικύρωσε την κατάσχεση και διέταξε την δήμευση των όπλων τους με τα οποία και διενεργούσαν την παράνομη θήρα. Υπενθυμίζουμε ότι οι θηροφύλακες του Συλλόγου και της Ζ’ΚΟΘ ήταν αυτοί που μετά από παρακολούθηση είχαν εντοπίσει και ελέγξει τους λαθροθήρες και στη συνέχεια με τον συνάδελφό τους θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ είχαν δεχθεί την απρόκλητη επίθεση από τρεις “προστάτες – νταήδες” του χωριού, τη δίκη των οποίων αναμένουμε προσεχώς.

Διαβάστε για το περιστατικό έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ και στο ihunt.gr : Απροκλητη επιθεση λαθροθηρων σε θηροφυλακες

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ