Αρχική » Grid with Sidebar » Πεισμωσε τον “κροκοδειλακια” ο Σηφης

Πεισμωσε τον “κροκοδειλακια” ο Σηφης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ασύλληπτος παραμένει ο «Σήφης» ο κροκόδειλος, που ήλθε τρεις φορές αντιμέτωπος με τον διάσημο ερπετολόγο χθες και προχθές τη νύχτα, αλλά ξεγλίστρησε σαν… χέλι και κρύφτηκε στο μεγάλο φράγμα.
 
Οπως φημολογείται, ο Σήφης δεν «κόμπλαρε» στο διαπεραστικό φως του φακού του Ολιβιέ Μπεχρά που τον κοιτούσε «κατάματα», ενώ απέφυγε με πολύ μεγάλη ευελιξία το… λάσο – τη θηλιά με το σχοινί. Ο Γάλλος ερπετολόγος, που για τρεις συνεχόμενες νύχτες δεν κατάφερε στο «σαφάρι» του να πιάσει τον Σήφη, έχει πεισμώσει και θα συνεχίσει την… καταδίωξη και τα επόμενα βράδια. Μάλιστα, λέγεται ότι ο κ. Μπεχρά είναι αποφασισμένος να ακυρώσει τα εισιτήριά του για την Αμερική, που είναι ο προορισμός του, για να συνεχίσει τις προσπάθειές του μέχρι να εγκλωβίσει τον Σήφη.
 
Ωστόσο, ο ίδιος αλλά και οι αρμόδιοι των υπηρεσιών αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις και να μιλήσουν για ανεπιτυχείς προσπάθειες. «Ημασταν άτυχοι, δυστυχώς. Η έρευνα στο φράγμα συνεχίζεται. Θα δοκιμάσουμε ξανά», δήλωσε λακωνικά στο «Εθνος» ο Πέτρος Λυμπεράκης, ερπετολόγος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, που ήταν παρών στην επιχείρηση καταδίωξης του Σήφη. Ο Ολ. Μπεχρά θα συνεχίσει τις προσπάθειές του που για να αποδώσουν χρειάζεται να υπάρχει απόλυτη ησυχία σε όλη την περίμετρο του φράγματος, αλλά και να μην υπάρχει αντανάκλαση κάθε είδους φωτισμού.
 
ΜΑΝ. ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
 
Πηγή : ΕΘΝΟΣ
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ