Αρχική » Grid with Sidebar » Παραλίγο να χάσει τη ζωή του βοσκός από δολοφονική παγίδα για αγριόχοιρο

Παραλίγο να χάσει τη ζωή του βοσκός από δολοφονική παγίδα για αγριόχοιρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Δολοφονική παγίδα για αγριογούρουνο παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν βοσκό. Πιο συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες ένας βοσκός στην επαρχία Σιντικής του νομού Σερρών περπατούσε σε ένα μονοπάτι όταν άκουσε μια τουφεκιά ακριβώς από πίσω του και είδε έναν από τους σκύλους του νεκρό. Τι είχε γίνει;
 
Μια δολοφονική παγίδα είχε στηθεί από ένα διεστραμμένο μυαλό με σκοπό την λαθροθηρία. Ένα λειόκανο όπλο είναι στηθεί πάνω στο μονοπάτι που περπατούσε ο βοσκός και ένα σχοινί είχε δεθεί στην σκανδάλη του όπλου. Οποίο αγριογούρουνο πέρναγε από το μονοπάτι και έπεφτε πάνω στο σχοινί θα εκπυρσοκροτούσε το όπλο.
 
Ο βοσκός ήταν πολύ τυχερός γιατί πέρασε (είχε πολύ μεγάλη τύχη) από την παγίδα και δεν έπεσε στο σχοινί σε αντίθεση με τον σκύλο του που έπεσε θύμα του διεστραμμένου μυαλού που έστησε την παγίδα αυτή.
 
Ο βοσκός ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο. Από τον αριθμό του όπλου βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του ο οποίος συνελήφθη και η πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Αξίζει άραγε να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή με αυτόν τον τρόπο;
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ