Αρχική » Grid with Sidebar » Παράτησε το σκύλο του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη!

Παράτησε το σκύλο του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε παράδρομο της ΠΑΘΕ στον Αλμυρό…
 
Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα σκυλί, το οποίο είχε κλειδώσει ο ιδιοκτήτης του στο αυτοκίνητό του σε παράδρομο της ΠΑΘΕ Αλμυρού, κάτω από θερμοκρασίες …ερήμου και όταν Αστυνομία και Πυροσβεστική άνοιξαν το αυτοκίνητο, το μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του σε κτηνίατρο, που απλά διαπίστωσε ότι το ζώο ήταν νεκρό!
 
Ο 47χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, προφανώς και του σκύλου αναζητείται να συλληφθεί για παράβαση των ειδικών ποινικών νόμων, στους οποίους περιλαμβάνεται και η νομοθεσία περί ζώων.
 
Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι για ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Αλμυρού, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα σκυλί, τη στιγμή που οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές.
 
Οι αστυνομικοί πήγαν επί τόπου, εντόπισαν το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το σκυλί βρισκόταν μέσα και ήταν κλειδωμένο.
 
Αμέσως ζήτησαν τη συνδρομή πυροσβεστών του κλιμακίου Δρυμώνα, που πήγαν στο σημείο, άνοιξαν το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι το άτυχο ζώο δεν είχε τις αισθήσεις του.
 
Αμέσως το μετέφεραν σε κτηνίατρο, που απλά διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η Αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
 
Πηγή: magnesianews.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ