Αρχική » Grid with Sidebar » Παγίδες για αγριόχοιρους από τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης

Παγίδες για αγριόχοιρους από τον Κ.Σ. Θεσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο σημείο κατέφθασε και ομάδα του κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με παγίδες ώστε να καταφέρουν να πιάσουν τα δύο αγριογούρουνα.

SVESTONOF

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί στη δενδροφυτεία των Συκεών αφού περίοικοι αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο αγριογούρουνων στο σημείο.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του δήμου Νεάπολης Συκεών ώστε να συντονιστεί επιχείρηση εντοπισμού των δύο ζώων.

Στο σημείο κατέφθασε και ομάδα του κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με παγίδες ώστε να καταφέρουν να πιάσουν τα δύο αγριογούρουνα.

«Τα ζώα φαίνεται να έχουν εγκλωβιστεί σε ένα σημείο με αρκετή βλάστηση που βρίσκεται σε ένα τμήμα της δενδροφυτείας. Έχουν έρθει άνθρωποι από το δασαρχείο, την περιφέρεια και τον κυνηγετικό σύλλογο ώστε να καταφέρουμε να απομακρύνουμε τα ζώα», ανέφερε στην Voria.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Νεάπολης Συκεών Στέλιος Γκατζές.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τις εισόδους του άλσους που είναι περιφραγμένο, ώστε να μην υπάρχιε πρόσβαση πολιτών στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί τα περιστατικά με παρουσία αγριογούρουνων σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

Φωτογραφίες/Βίντεο: Γιάννης Μωυσιάδης/Intimenews

Πηγή: https://www.voria.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ