Αρχική » Grid with Sidebar » Πίτμπουλ προκάλεσε πανικό στη Λαμία…VIDEO

Πίτμπουλ προκάλεσε πανικό στη Λαμία…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες στο κέντρο της Λαμίας όταν σκύλος ράτσας πίτμπουλ επιτέθηκε σε έναν άλλο σκύλο μιας ιδιοκτήτριας καταστήματος σε κεντρικό δρόμο. Η ιδιοκτήτρια, άλλοι έμποροι αλλά και περαστικοί προσπαθούσαν ελευθερώσουν από τα δόντια του σκύλου το θύμα του. Χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους, το τραβούσαν από την ουρά, από τα πόδια, του έριχναν νερό, το χτυπούσαν, αλλά μάταια. Όπως θα δείτε και στο video του lamiastar.gr που ακολουθεί, χρειάστηκαν περισσότερα από δύο λεπτά για να απομακρύνουν το ένα ζώο από το άλλο.  

SVESTONOF

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:    


 

Τελικά ο σκύλος περιορίστηκε σήμερα έχοντας κάνει προηγουμένως τουλάχιστον τρεις επιθέσεις στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, η αστυνομία αφού δεν μπόρεσε να βρει τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την περισυλλογή των αδέσποτων του Δήμου, κάλεσε τελικά την 7η ΕΜΑΚ για να μπορέσει να πιάσει το πίτμπουλ.  

Το  περισυνέλεξαν χωρίς να υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και τώρα προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει ιδιοκτήτης.   Έκανε τουλάχιστον τρεις επιθέσεις μέσα σε λίγες ώρες   Η πρώτη έγινε νωρίς το απόγευμα όταν το  πίτμπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά άλλο σκύλο που τον είχε βγάλει βόλτα ο ιδιοκτήτης του. Λίγο αργότερα επιτέθηκε στο άλλο σκυλί στο κατάστημα ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε σε αδέσποτα στην πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: www.lifo.gr

 

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ