Αρχική » Grid with Sidebar » Πάλεψε με αγριογούρουνο 370 κιλών για να προστατεύσει την οικογένειά του

Πάλεψε με αγριογούρουνο 370 κιλών για να προστατεύσει την οικογένειά του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Άθλο πέτυχε ένας άνδρας στην Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αναγκάστηκε να παλέψει με ένα τεράστιο αγριογούρουνο 371 κιλών (πρόκειται για υβρίδια που έχουν κατακλύσει πολλές περιοχές των ΗΠΑ),  προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του.
 
Το τεράστιο άγριο ζώο εμφανίστηκε στον κήπο του αναζητώντας τροφή. Η οικογένεια ζει σε ένα κτήμα 100 στρεμμάτων στη Νότια Αλαμπάμα, το οποίο είναι περικυκλωμένο από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στα δάση.
 
Το αγριογούρουνο προφανώς έχασε από τη φωτιά τα μέρη που έβρισκε την τροφή του, με συνέπεια να ρισκάρει την παρουσία του σε κατοικημένες περιοχές. Στο κτήμα δέχονται συχνές επισκέψεις από άγρια ζώα, όπως ελάφια, ρακούν και άλλα.
 
«Δεν μπορούσα να πιστέψω το θέαμα που αντίκρισα»
 
Αυτή τη φορά, ωστόσο, το ουρλιαχτό της κόρης του δεν ήταν ενθουσιασμού, αλλά τρόμου. «Βγήκα τρέχοντας έξω για να δω τι συνέβη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της φάρμας. «Κοίταξα μπροστά, αλλά δεν είδα τίποτα. Έτρεξα στο πίσω μέρος. Δεν μπορούσα να πιστέψω το θέαμα που αντίκρισα. Πήρα την καραμπίνα και πυροβόλησα το αγριογούρουνο τρεις φορές. Όταν το πλησίασα, διαπίστωσα ότι ήταν ακόμη πιο μεγάλο απ’ ότι πίστευα», τόνισε ο πατέρας.
 
https://www.tribune.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ