Αρχική » Grid with Sidebar » Ο Πρίγκηπας Χάρυ πούλησε δυο δίκανα Purdey για να ευχαριστήσει τη γυναίκα του

Ο Πρίγκηπας Χάρυ πούλησε δυο δίκανα Purdey για να ευχαριστήσει τη γυναίκα του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Κυνηγός αγόρασε ένα ζευγάρι χειροποίητα δίκανα Purdey, που πιστεύεται ότι αξίζουν 50.000 £

Η Δρ Jane Goodall λέει ότι ο Χάρι μπορεί να σταματήσει το κυνήγι επειδή «δεν αρέσει στη Megan».

Ο πρίγκιπας Χάρι πούλησε ένα ζευγάρι χειροποίητα δίκανα Purdey καθώς προσπαθεί να ευχαριστήσει την ζωόφιλη γυναίκα του Meghan Markle.

Ένας κυνηγός αγόρασε ένα ζευγάρι πυροβόλων όπλων Purdey, που πιστεύεται ότι αξίζουν περίπου 50.000 £, πριν από πέντε μήνες, πριν το ζευγάρι εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο για τον Καναδά και αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ, αναφέρει η εφημερίδα The Sun.

Ένας φίλος του ανώνυμου αγοραστή είπε: «Αγόρασε τα όπλα επειδή τα ήθελε, όχι επειδή ανήκαν στον Χάρι, αλλά ενθουσιάστηκε αρκετά όταν το ανακάλυψε.

«Είναι δυο πανέμορφα Purdey και είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτά, αλλά δεν είναι το είδος του ατόμου που θέλει να καυχηθεί ότι τα αγόρασε από μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Μιλώντας στους Radio Times την περασμένη εβδομάδα, η ανθρωπολόγος Δρ Jane Goodall είπε για τον Χάρι και τον αδερφό του Γουίλιαμ: «Και οι δύο είναι κυνηγοί. Αλλά νομίζω ότι ο Χάρι θα σταματήσει το κυνήγι γιατί δεν αρέσει στη Μεγκαν. ”

Ο πρίγκιπας Χάρι, φωτογραφήθηκε τον Ιανουάριο του 2005 με θηρευμένους βούβαλους στο Σαν Λούις της Αργεντινής

Ο Χάρι και η Μέγκαν πραγματοποίησαν το τελευταίο από τα βασιλικά καθήκοντά τους στα τέλη Μαρτίου και λέγεται ότι αναζητούν ένα σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιβρών στο Λος Άντζελες για να μοιραστούν με τη μαμά της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ

Τον Δεκέμβριο του 2018, κατά τη διάρκεια των πρώτων Χριστουγέννων του ζευγαριού, υπήρχαν φήμες ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα απήχε από ένα παραδοσιακό κυνήγι της Boxing Day, που όμως από πηγές του παλατιού χαρακτηρίστηκαν ως «εντελώς αβάσιμες».

Ο Χάρι, είναι 35 ετών, ωστόσο, απουσιάζει κυρίως από τα κυνήγια στο Balmoral και στο Sandringham, σύμφωνα με το την εφημερίδα The Sun.

Τον Ιανουάριο, ο Meghan και ο Χάρι έπληξαν τον κόσμο όταν ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, θα γίνουν οικονομικά ανεξάρτητα και θα μοιράσουν το χρόνο τους μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Αγγλίας.

Έκτοτε, το ζευγάρι έκλεισε το ίδρυμά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και έκλεισε το γραφείο του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ