Αρχική » Grid with Sidebar » Ο μοναχικός ερημίτης που ζει σε νησί της Αλάσκας με φάλαινες και αρκούδες

Ο μοναχικός ερημίτης που ζει σε νησί της Αλάσκας με φάλαινες και αρκούδες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το νησί Marble περιβάλλεται από φάλαινες και κατοικείται από αρκούδες. Είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα ή με ένα μικρό αεροπλάνο. Δεν έχει δρόμους, δεν έχει σήμα για τηλέφωνο, ενώ η κοντινότερη πόλη είναι το Ketchikan, που απέχει δυο ώρες με το αεροπλάνο!
 
Ο Osterman φάνηκε ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του στην περιοχή. « Ο Zach ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδα όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στον ορμίσκο Tokeen, ένα σημείο του νησιού που ζουν ο Zach και η οικογένεια Wyatt».
 
«Με υποδέχθηκε μαζί με τον σκύλο του και τ απήγαμε καλά από την πρώτη στιγμή. Με συνόδεψε προς το εσωτερικό του νησιού και από εκείνη την στιγμή ήξερα πως ο Zach θα είναι το πρόσωπο της ιστορίας που έψαχνα», εξομολογήθηκε ο φωτογράφος.
 
 
Ο Zach ζει με τον Eric και την γυναίκα του την Cindy. Μαζί δουλεύουν στις καλλιέργειες στρειδιών. Κάθε δυο μήνες ο Zach και ο Eric γυρίζουν στον πολιτισμό, μόνο και μόνο για να αγοράσουν βενζίνη για τις γεννήτριες και φαγητό, που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν ή να κυνηγήσουν. Τα λαχανικά τα καλλιεργούν οι ίδιοι και το κρέας, όπως ελάφι, καλκάνι ή στρείδια, τα κυνηγούν ή τα καλλιεργούν.
 
Πριν αρχίσει να περνά χρόνο στο νησί Marble, ο φωτογράφος αναρωτιόταν γιατί κάποιος να θέλει να ζήσει τόσο μακριά από την κοινωνία. «Αυτό άλλαξε», όπως είπε. «Αισθάνεσαι πως όταν υπάρχεις σε ένα μέρος με πλούσια ιστορία μέσα στην άγρια φύση, πως αυτό είναι η πραγματική ζωή», παραδέχεται. «Ότι δεν είσαι ένα ψάρι σε μια γυάλα, ότι είσαι ελεύθερος. Το άγχος απλά, εξατμίζεται»…
 
 
Περισσότερα: Ο μοναχικός ερημίτης που ζει σε νησί της Αλάσκας με φάλαινες και αρκούδες (pics) | E-Radio.gr Θέματα 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ