Αρχική » Grid with Sidebar » Ο ΚΣ Κορωπίου τίμησε τον Άγιο Ευστάθιο….VIDEOS

Ο ΚΣ Κορωπίου τίμησε τον Άγιο Ευστάθιο….VIDEOS

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Σέσι Κορωπίου η καθιερωμένη γιορτή του ΚΣ Κορωπίου προς τιμή του Αγίου Ευσταθίου προστάτη άγιο των κυνηγών.
 
 
Μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός αφού εδώ και πολλά χρόνια οι κυνηγοί του Κορωπίου και όχι μόνο, μαζεύονται για να να τιμήσουν τον Άγιο Ευστάθιο.
 
Για ακόμη μια χρονιά η εκδήλωση ήταν άψογα προετοιμασμένη από το ΔΣ και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Κώστας Κατσίκης, ο Πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκος Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών κ. Γιώργος Τσαγκανέλιας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας, ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας της Δ’ ΚΟΣΕ κ. Ευάγγελος Ρωμανός,  ο επιστημονικός συνεργάτης της Δ΄ΚΟΣΕ κ. Δημήτρης Κιούσης και φυσικά πλήθος κυνηγών με τις οικογένειές τους που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο χώρο της εκδήλωσης.
 
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εκκλησιαστική λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Ευσταθίου. Μετά το τέλος της λειτουργίας ο Πρόεδρος του ΚΣ Κορωπίου κ. Αριστείδης Θεοχάρης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και αφού ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση έδωσε το λόγο στον βουλευτή Αττικής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Κωνσταντίνο Κατσίκη.
 
 
Ο κ. Κατσίκης έτυχε  θερμής υποδοχής από τους κυνηγούς αφού  εκτιμήθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να μην επηρεαστεί το κυνήγι από τις “ορέξεις” του κ. Τσιρώνη και των Οικολόγων Πράσινων. Ο κ. Κατσίκης, ο ίδιος κυνηγός, συμμετείχε στον Εθνικό Διάλογο εκπροσωπώντας τους ΑΝΕΛ και στην ομιλία του στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος έστειλε από την πρώτη ημέρα του Εθνικού Διαλόγου το μήνυμα σε όσους καλοέβλεπαν μειώσεις σε χώρο και χρόνο. Δείτε στο video που ακολουθεί τι είπε ο κυνηγός κ. Κατσίκης.
 
 

Το λόγο, μετά τον κ. Κατσίκη, πήρε ο Πρόεδρος τοης Δ’ ΚΟΣΕ κ. Νίκος Σταθόπουλος. δείτε στο video που ακολουθεί το χαιρετισμό του κ. Σταθόπουλου.

Οι ψησταριές έψηναν συνέχεια, το κρασί έρεε άφθονο και το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Οι κυνηγοί στο Κορωπί τίμησαν τον Άγιο Ευστράτιο και γλέντησαν με την ψυχή τους, το κυριότερο όμως μέσω του κυνηγού-μέλους του συλλόγου κ. Κατσίκη, βροντοφώναξαν ότι το κυνήγι είναι τρόπος ζωής και είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική κοινωνία και κανένας δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό..

 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 
 
 
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ