Αρχική » Grid with Sidebar » Οι κυνηγοί καθαρίζουν τα καρτέρια….VIDEO

Οι κυνηγοί καθαρίζουν τα καρτέρια….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με κεντρικό σύνθημα αγαπώ τη φύση «άρα νοιάζομαι για αυτήν», τη Κυριακή 14 Μαΐου μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών με την ενεργή παρουσία αρκετών παιδιών, μετέτρεψαν μια περιβαλλοντική δράση σε γιορτή για την προστασία της φύσης.
 
Συμβολικός όσον αφορά την έκταση χαρακτήρας, αλλά ουσιαστικός βάση του όγκου συλλογής των διαφόρων ειδών απορριμμάτων, καθαρίστηκαν κυνηγότοποι στην περιοχή Κρύο Πηγάδι Φυλής.
 
Με τη διάθεση προσφοράς να ξεχειλίζει, οι συμμετέχοντες έστειλαν το μήνυμα ότι οι κυνηγοί θέλουν και μπορούν όντας ενεργοί πολίτες τη διατήρηση, προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
 

SVESTONOF

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΣ ΑΧΑΡΝΩΝ from ihunt.gr on Vimeo.

 
Ολοκληρώνοντας τη δράση το Δ.Σ. προσέφερε στους παρευρισκομένους κέρασμα υπό τον ίσκιο πλατάνου στην πηγή Φυλής, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη γιορτή.
 
Το ΔΣ ευχαριστεί από καρδιάς τους συμμετέχοντες, ιδιαιτέρως τα μικρά παιδιά που μας εντυπωσίασαν με τη θέληση προσφοράς τους. Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Προστασίας Πάρνηθας (ΣΥΝ-ΠΑ) για την ενεργή συμμετοχή του, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή μας που δε λείπει από καμία περιβαλλοντική δράση και όχι μόνο των συλλόγων μας και ιδιαιτέρως τον Βαγγέλη Ρωμανό που είναι εκεί όποτε ο σύλλογος χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή του. 
 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μας «iHunt» Κώστα Λούρη, που όχι απλώς κάλυψε δημοσιογραφικά την περιβαλλοντική δράση του συλλόγου, κάνοντας και ρεπορτάζ για κάποια ενδιαφέροντα θέματα στο βουνό, αλλά «σήκωσε μανίκια» και συμμετείχε και αυτός στον καθαρισμό των κυνηγότοπων. 
 
Κλείνοντας ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί υγιείς και δυνατοί με στόχο την ευαισθητοποίηση ακόμη περισσότερων συναδέρφων, γιατί εμείς οι κυνηγοί «αγαπάμε τη φύση».          
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ