Αρχική » Grid with Sidebar » Οι επιδειξίες τουφεκιοφόροι και τα προβλήματα που δημιουργούν στο κυνήγι

Οι επιδειξίες τουφεκιοφόροι και τα προβλήματα που δημιουργούν στο κυνήγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Φωνάζαμε, φωνάζουμε και θα φωνάζουμε ορισμένοι από εμάς τους “ανόητους”, ρομαντικούς με κίνδυνο στο τέλος να χαρακτηριστούμε γραφικοί και φαντασιόπληκτοι. Δυστυχώς τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν δυσάρεστα για άλλη μια φορά !!!!
 
Ας το ξαναπούμε λοιπόν μπας και κάποια στιγμή επιτέλους το χωνέψουμε καλά καλά, όλοι μας !!!! Μόνοι μας βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα στραβά μας !!!! Μόνοι μας από ηλιθιότητα, χαζομάρα, τζάμπα μαγκιά, κακή κρίση για το αύριο και τους υπόλοιπους και κυρίως άθλια ματαιοδοξία.
 
Καταφέρνουμε να οπλίζουμε τα χέρια των εχθρών μας εναντίον μας, δημοσιεύοντας σε δικές μας ομάδες ανοικτές ή κλειστές, στα προφίλ μας δημόσια ή σε προφίλ πιο φροντισμένα (μόνο για φίλους), στο you tube και γενικώς στο διαδίκτυο οποιαδήποτε ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ μας κατέβει στο ξερό μας χωρίς να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις στο γενικό σύνολο.
 
Χωρίς να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις σε αυτό που υποτίθεται ότι αγαπάμε, δηλαδή την ζημιά που προκαλούμε μόνοι μας στο κυνήγι !!!! Τέρμα κύριοι, πάρτε το χαμπάρι, μας παρακολουθούν, σημειώνουν, υποκλέπτουν, φωτογραφίζουν, καταγράφουν και αποθηκεύουν τα πάντα ΟΛΑ !!!! 
 
Δηλαδή, σχόλια του τύπου “τα πελεκήσαμε” , “τα σκίσαμε”,  “τα μαμήσαμε”, “τα δείξαμε” και λοιπές εξυπνάδες του είδους, λες και μιλάμε για εχθρό σε πόλεμο και όχι για θήραμα που απαιτεί τον περιβόητο, δικό μας κυνηγετικό “σεβασμό”, τρισάθλια βίντεο με βασανισμούς πληγωμένων και ετοιμοθάνατων θηραμάτων δεμένα πολλές φορές με σχοινιά ή σύρματα να δαγκώνονται από σκυλιά ή και να δέχονται ακόμα και κλωτσιές και μαχαιριές από επίδοξους Ράμπο. 
 
Απαράδεκτες φωτογραφίες με σωρούς ματωμένων κουφαριών πεταμένα χύμα σε κάποια καρότσα ή  καπό αυτοκινήτου, ή στην λάσπη και το χειρότερο όλων, μέσα στον σωρό να διακρίνονται σε περίοπτη θέση απαγορευμένα είδη !!!! 
 
Καταφέρνουμε με αυτές τις αθλιότητες να στρέφουμε την κοινή γνώμη εναντίον μας, γιατί αν και εγώ προσωπικά και αρκετοί άλλοι μάχιμοι φίλοι έχουμε αντιπαρατεθεί ουκ ολίγες φορές με υστερικούς ζωόφιλους-αντικυνηγούς και εδώ μέσα αλλά και σε συζητήσεις, έξω στην καθημερινή ζωή, όταν μας τρίψουν στην μούρη κάτι τέτοιο παρά την όποια εμπειρία έχουμε αποκτήσει, πιστεύω πως πολύ  δύσκολα θα βρούμε επιχειρήματα να τους αντικρούσουμε…. 
 
Απορρίψτε, απομακρύνετε και αποκλείστε τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές και τέτοιου είδους επιδειξίες που προκαλούν τεράστια ΖΗΜΙΑ σε ΟΛΟΥΣ μας. Αυτοί είναι χειρότεροι εχθροί από τους δηλωμένους εχθρούς μας!
 
Αυτοί είναι που τους προμηθεύουν συνεχώς με δωρεάν υλικό εναντίον μας !!! Όταν βλέπετε εδώ στο διαδίκτυο τέτοιες δημοσιεύσεις, αλλά και έξω στον κυνηγότοπο τέτοιες τρανταχτές παρανομίες μην μένετε απαθείς, μην το προσπερνάτε, η μόνη εγγυημένη λύση για να κοπεί μαχαίρι αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι το ΚΡΑΞΙΜΟ !!!  
 
Όταν λοιπόν ενδεχομένως διαπράττεις λαθροθηρία ( λέμε ενδεχομένως και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας γιατί αυτό δεν κρίθηκε ακόμα από το δικαστήριο ,μιας και στην δίκη που θα γίνει μπορεί να αποδειχτεί ότι τα πουλιά θηρεύτηκαν νόμιμα κάπου στο εξωτερικό, όπου ισχύει διαφορετική νομοθεσία), αλλά σίγουρα διαπράττεις ανοησία να φωτογραφίζεσαι ΔΗΜΟΣΙΑ με απαγορευμένα δια ροπάλου είδη, τότε λοιπόν τρέχεις και δεν φτάνεις, ενώ ταυτόχρονα αμαυρώνεις και παρασέρνεις μαζί σου στην κατρακύλα και ολόκληρη την κυνηγητική οικογένεια, γιατί ως γνωστόν μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά  ( με άλλα λόγια τζάμπα βουτυράκι στο ψωμί των αντικυνηγών που ήδη βρήκαν ξανά, νέα αφορμή για να μας αποκαλούν όλους, τσουβαλιαστά λαθροθήρες, ζητώντας νέες επιπλέον απαγορεύσεις, περικοπές, ακόμα και ολική απαγόρευση ).  
 
Διαβάστε λοιπόν παρακάτω για να καταλάβετε και μόνοι σας ……διαφήμιση λαθροθηρίας προστατευόμενων ειδών διά χειρός προέδρου κυνηγετικού συλλόγου!
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ