Αρχική » Grid with Sidebar » Νεα προσφορα για την BERETTA A400 XPLOR ACTION

Νεα προσφορα για την BERETTA A400 XPLOR ACTION

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

BERETTA A400 XPLOR ACTION
ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΑΥΛΟ OPTIMA–BORE® 18,6 mm HIGH-PERFORMANCE®
ΚΑΙ OPTIMA–CHOKES® HIGH PERFORMANCE®

SVESTONOF

Πολλαπλών χρήσεων, ελαφριά και το πρώτο τουφέκι στον κόσμο με standard ενσωματωμένο υπολογιστή. Με μια βάση κορυφαίας αισθητικής, με αποκλειστικό καφέ-μπρούτζινο χρώμα, η BERETTA A400 XPLOR ACTION είναι το πρώτο τουφέκι στον κόσμο με GUNPOD. 

Το GUNPOD είναι μια επαναστατική πολυχρηστική ηλεκτρονική συσκευή, που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικές με το κυνήγι με το πάτημα ενός κουμπιού! Με απεριόριστο μετρητή τουφεκιών, με δυνατότητα μέτρησης της εξωτερικής θερμοκρασίας και της πίεσης έξι διαφορετικών γομώσεων φυσιγγίων. Νέα ανατρεπτική τεχνολογία χωρίς μέτρο σύγκρισης. Είναι το όπλο που μετράει!
 
Η ανθρώπινη πλευρά του όπλου: Σύστημα KICK-OFF® κατευθείαν από την τεχνολογία των αυτοκινήτων: περιορισμός ανάκρουσης κατά -60%, μικρότερη αναπήδηση της κάννης και ταχύτατη επώμιση.
 
Nέο πέλμα MICRO CORE®, εξαιρετικά μαλακό, ελαφρύ και λείο, καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά: μεγαλύτερη άνεση και τέλεια επώμιση. Ανασχεδιασμένα κοντάκι και πάπια για κορυφαία εργονομία και άνεση.
 
Βάρος: μόλις 3,1 kg (έκδοση cal. 12).
 
 
Τέσσερις βολές στη στιγμή: Νέος μηχανισμός αερίων BLINK® με περιστρεφόμενο σύστημα κλείστρου, νέο σύστημα τροφοδοσίας και νέο πιστόνι για ανεπανάληπτες επιδόσεις: 36% ταχύτερος από οποιοδήποτε άλλο ημιαυτόματο. Το σύστημα αερίων της BERETTA είναι πλέον τόσο καθαρό όσο ένα σύστημα αδρανείας.
 
Κάθε βολή και πλήγμα: Κάννες BERETTA τρίτης γενιάς OPTIMA-BORE HIGH PERFORMANCE® και OPTIMA-CHOKES HIGH PERFORMANCE®: τέλειες κατανομές με μολύβδινα σκάγια, ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης. Κώνος σφήνωσης απαλής επιμήκυνσης: τέλειες κατανομές με όλα τα μεγέθη φυσιγγίων.
 
STEELIUM®: εξειδικευμένο ατσάλι BERETTA, διάτρηση βαθιάς οπής, ψυχρή σφυρηλάτηση και εξέλαση σε κενό. Οι καλύτερες κάννες στον κόσμο.
 
Δοκιμασμένη για ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης.
 
Παραδίδεται σε νέα βαλίτσα (GIUGIARO DESIGN®) και με πλήρη αξεσουάρ.
 
 
Κάννες: 66, 71 και 76 cm. Πιέσεις: 1.370 bars.
 
Χώρα κατασκευής: Ιταλία.
 
Εγγύηση: 3 χρόνια.
 
Νέα έκδοση cal. 20 με GUNPOD και χωρίς KICK-OFF® στα 2,7 kg. 
 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΥΟ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 370 ΕΥΡΩ: έκπτωση 190 ευρώ (από 1.845 ευρώ μόλις 1.655 ευρώ) και δώρο το κορυφαίο σε πωλήσεις αεροβόλο BERETTA STOEGER X20 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΜΕΡΗ  αξίας 180 ευρώ. Η προσφορά αφορά αποκλειστικά στην έκδοση χωρίς KICK-OFF® και σε μήκος κάννης 66 cm και ισχύει για αγορά του όπλου από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014.
 
Λεπτομέρειες, εικόνες, video, τεχνικά χαρακτηριστικά και παρουσιάσεις για αυτή την εκπληκτική καραμπίνα στα links www.berettahellas.com και www.a400xplor.gr.
 
Εισαγωγή–Διάθεση:   BERETTA HELLAS, Αισχύλου 10, 105 54 Μοναστηράκι, Αθήνα.
          Τηλ.: 210 331 52 81, 325 06 14, 321 09 58, Fax: 210 331 80 13 
          E-mail: [email protected], Internet Site: www.berettahellas.com
           Επισκεφτείτε μας στο Facebook: www.facebook.com/BerettaHellas
        Ημέρες και ώρες λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30 έως 16:30.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ