Αρχική » Grid with Sidebar » Νέο χτύπημα στον κιτρινισμό και την παραπληροφόρηση στο χώρο της κυνοφιλίας

Νέο χτύπημα στον κιτρινισμό και την παραπληροφόρηση στο χώρο της κυνοφιλίας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ και κυνόφιλος, κ. Θεόδωρος. Μαγουλάς με ανακοίνωσή του καταγγέλει την παραπληροφόρηση και τα αναληθή δημοσιεύματα στα οποία είχε εμπλακεί, χωρίς την θέλησή του, και το όνομά του.
 
Πιο συγκεκριμένα :
 
“Κατ’ αρχήν θα ήθελα να διευκρινίσω, ότι ο Πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ Δ.Γκουζούνας αν και νέος σε ηλικία, δηλώνει παρόν σε έναν όμιλο 26 χρονών και όχι μόνο, τον διατηρεί και τον ανεβάζει διεθνώς. Επίσης θα ήθελα να του δώσω συγχαρητήρια για το επίτευγμά του να είναι γραμματέας του International Setter Club κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία του Ομίλου . Είναι τιμή για αυτόν και για την Ελληνική κυνοφίλια.
 
Για το φερόμενο ως <<μαρτυρία>> δημοσίευμά μου περί παραγκωνισμού μου από τον θεσμό του κριτή όπως με έκπληξη μου είδα στο f/b είναι αναληθής, αυτό φυσικά και δεν έχει συμβεί, παρά μόνο λόγοι προσωπικοί δεν με άφησαν να βοηθήσω από την μεριά μου τον Όμιλο όσο θα ήθελα, κάτι που ελπίζω να κάνω στο μέλλον.
 
Τέτοια αναληθή δημοσιεύματα από συγκεκριμένες ομάδες του ιδίου δημοσιογράφου, το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να παραπληροφορούν το κόσμο που δεν έχει ενεργό συμμετοχή στα κυνοφιλικά δρώμενα και γνωρίζει την αλήθεια.
 
 
                                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                                    Μαγουλάς Θεόδωρος.”
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ