Αρχική » Grid with Sidebar » Νέο ΔΣ για το ΚΣ Αλμυρού και πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση

Νέο ΔΣ για το ΚΣ Αλμυρού και πρόσκληση για έκτακτη γενική συνέλευση

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά από τις πρόσφατες Αρχαιρεσίες στις 30/04/2017 και σύμφωνα με την εκδοθείσα από τη Δασική Αρχή απόφαση για το διορισμό του ταμία, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού συγκροτήθηκε στις 25-05-2017 σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:  
                           
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΓΕΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΕΦΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ    και  ΝΤΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
ΜΕΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
ΤΑΜΙΑΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (διορίστηκε από την Δ/νση Δασών μετά από πρόταση του Προέδρου του Κ.Σ)
 
Ελεγκτική Επιτροπή    
 
Ι.- ΚΑΣΠΑΡΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
2.- ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ
3.- ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  (διορίστηκε από την Δ/νση Δασών μετά   από πρόταση του Προέδρου του Κ.Σ.  
 
Στην επιτροπή εξέτασης υποψηφίων κυνηγών του Δασαρχείου Αλμυρού ορίζεται τακτικό μέλος ο Ντόκος Γεώργιος του Σταύρου μέλος του Κ. Σ. Αλμυρού με αναπληρωματικό τον  Βουλγαρη Λεωνιδα και υπεύθυνοι διαχείρισης του ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ και της λειτουργίας των κυλικείων και ακινήτων του Συλλόγου ορίζονται οι Ντοκος Γεωργιος και Τεφογλου Γεωργιος.
 
Το εκλεγέν Δ. Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού θέλει να ευχαριστήσει όλους τους κυνηγούς – μέλη για την  συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της 30/04/2017
             

SVESTONOF

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου ΑΛΜΥΡΟΥ, ΚΑΛΕΙ όλα τα μέλη του Συλλόγου, που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην Έκτακτη  Γενική Συνέλευση (άρθρα 6 έως 8 του καταστατικού), η οποία θα γίνει στην ΑΙΘΟΥΣΑ των Γραφείων του Συλλόγου (Εργατικές Κατοικίες – Πλησίον Κέντρου Υγείας ) στον Αλμυρό, την  Κυριακή  04/06/2017 και ώρα 20.30 , προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων ημερήσιας διάταξης. 
 

Σε περίπτωση μη απαρτίας,  η Γενική Συνέλευση θα ματαιωθεί και θα ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ την Τετάρτη  07/06/2017, την ίδια ώρα  20.30  στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς  νέα πρόσκληση, και η οποία θα θεωρηθεί σε ΑΠΑΡΤΙΑ με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη, (άρθρον 7 παρ.7 του Καταστατικού)
                                         

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  ΕΙΝΑΙ

1.-Συζήτηση και λήψη απόφασης επί εγγράφου  της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας σχετικά με την επιβολή έκτακτης  Εισφοράς για την κυνηγετική περίοδο 2017 – 2018  για  φιλοθηραματικούς και λοιπούς  σκοπούς.

2.-Παραταση μειωμενου μισθωματος του κυλικειου

3.- Διάφορα Θέματα μελών που θα υποβληθούν στο Σώμα.

   


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ