Αρχική » Grid with Sidebar » Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Μαίου 2016, στο αμφιθέατρο «Δημήτριος Ευρυγένης» στο Κέντρο Ευρωπαϊκού Δικαίου 2 η ετήσια τακτική συνέλευση της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης. 
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής :
 
1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
2. Πεπραγμένα Διοικητικού Συμβουλίου και ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θεσμικά ζητήματα και λήψη αποφάσεων.
3. Έγκριση Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ.
4. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2015 ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ.
5. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ.
6. Πρόσθετη εισφορά υπέρ Κ.Σ. και υπέρ ΚΟΜΑΘ.
7. Έκτακτα θέματα – Προτάσεις.
8. Έγκριση δαπανών Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με Αρχαιρεσίες & πρακτικογράφων.
 
Σε ένα γενικά ήρεμο κλίμα, συγκεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Μακεδονίας και της Θράκης για την ετήσια γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 
Η ανανέωση για την οποία έκανε λόγο το iHunt πριν δυο ημέρες εν μέρη πραγματοποιήθηκε και αυτό είναι ένα από τα θετικά που προέκυψαν από τις φετινές εκλογές. 
 
Ένα άλλο θετικό που προέκυψε από τις σημερινές εκλογές είναι το γεγονός ότι φαίνεται να ξεπεράστηκε η διαμάχη που ταλαιπωρούσε την Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια Κα ιδεν είναι άλλη από τη διαμάχη μεταξύ του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων και  Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
 
Στα αρνητικά το γεγονός ότι δεν ήρθε σαν θέμα από την απερχόμενη διοίκηση η επιβολή έκτακτης εισφοράς υπέρ ΚΟΜΑΘ κάτι που φέρνει την ομοσπονδία στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Ο λόγος βέβαια που δεν τέθηκε θέμα επιβολής έκτακτης εισφοράς είναι προφανής.
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι τα έξης :
 
  1. Θεόφιλος Μυλόπουλος 45
  2. Νικόλαος Καλογεράκος 39
  3. Ιωάννης Πολυχρόνης 38
  4. Αστέριος Τζίμας 37
  5. Νικόλαος Τσιώμπρας 36
  6. Δημήτριος Παντελάκης 34
  7. Ιωάννης Γεωργιάδης 33
  8. Λοίζος Σερραίος 33
  9. Σωτήριος Δημηρόπουλος 28
  10. Αθανάσιος Μουστάκας 18
 
Εκλέγονται οι επτά πρώτοι. Υπήρχε ισοβαθμία στην έβδομη θέσημεταξύ του Σερραίου Λοίζου και του Γιάννη Γεωργιάδη και μετά από κλήρωση την θέση στον νέο Διοικητικό Συμβούλιο κέρδισε ο Γιάννης Γεωργιάδης.
 
Τρία νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Ο Δημήτρης Παντελάκης ( Πρόεδρος του ΚΣ Θεσσαλονίκης), ο Θεόφιλος Μυλόπουλος (μέλος του ΚΣ Θεσσαλονίκης) και ο Γιάννης Γεωργιάδης (Πρόεδρος του ΚΣ Δράμας).
 
Ο Δημήτρης Παντελάκης μετά το τέλος της συνέλευσης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
“Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου στις εκλογές της στ’ ΚΟΜΑΘ. Είναι για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου με αίσθημα ευθύνης, όραμα, συνέπεια, και αποφασιστικότητα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το κυνήγι και τους νέους κυνηγούς. Πιστεύω θα φανώ χρήσιμος σε όλους και με τον κάθε σύλλογο χωριστά για να πετύχουμε το στόχο μας.”
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ