Αρχική » Grid with Sidebar » Με 500 ίππους το νέο Land Rover Defender V8

Με 500 ίππους το νέο Land Rover Defender V8

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η έκδοση του Land Rover Defender με το V8 μηχανικό σύνολο αναμένεται να έχει απόδοση που θα ξεπερνά τους 500 ίππους και φυσικά θα είναι η ακριβότερη στη γκάμα του μοντέλου.

SVESTONOF

Με στόχο να αμφισβητήσει τη Mercedes-AMG G63, η Land Rover ετοιμάζει «αντίπαλο δέος». Το Defender με το 5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8 σύνολο (κοινό με τα Range Rover Sport SVR και Range Rover Velar SVAutobiography) που θα αποδίδει πάνω από 500 ίππους, είναι στην τελική ευθεία πριν την επίσημη παρουσίασή του. Αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Land Rover και όχι μόνο, μια και ως επιλογή, ο V8 παραπέμπει στις θρυλικές εκδόσεις του Defender από το παρελθόν του μοντέλου.


Οι τελευταίες φωτογραφίες από το κέντρο δοκιμών της εταιρείας στο Gaydon, δείχνουν ένα Defender χωρίς καμουφλάζ αλλά με τα αυτοκόλλητα που χαρακτηρίζουν τα πρωτότυπα δοκιμών. Είναι επιβεβαιωμένη η πρόθεση της εταιρείας για προώθηση στην παραγωγή μιας έκδοσης του μοντέλου με V8 σύνολο, με δεδομένο και το ότι εξ αρχής, από τη σχεδίαση της νέας γενιάς του Defender, είχε προβλεφθεί το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας τέτοιας πολύ δυναμικής εκδοχής.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ