Αρχική » Grid with Sidebar » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο κυνήγι κορακοειδών του ΚΣ Αμπελοκήπων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο κυνήγι κορακοειδών του ΚΣ Αμπελοκήπων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε ένα από τα πιο οργανωμένα ομαδικά κυνήγια κορακοειδών των τελευταίων ετών , 68 κυνηγοί ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων πέρα από την συμβολή τους στην διαχείριση του αριθμού των κορακοειδών, κλήθηκαν να καταγράψουν στατιστικά την εμπειρία τους σε μια σειρά κατηγορίες .

SVESTONOF

Έτσι πέραν από τα θηρευμένα πουλιά που ανακτήθηκαν, έπρεπε να καταγραφεί στην Γραμματεία ο αριθμός των πουλιών που δεν βρέθηκαν , όπως επίσης ο αριθμός των φυσιγγίων που χρησιμοποίησαν ατομικά . Τέλος κλήθηκαν όλοι να συνδράμουν στην ανάκτηση αυτών των φυσιγγίων για να μείνει το περιβάλλον στην κατάσταση που το βρήκαμε , μια ουσιαστική ενέργεια και ένα μήνυμα που πρέπει σε όλους να γίνει σιγά σιγά συνήθεια .

Όπως πάντα η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ,επιτακτική και χρήσιμη επίδειξη ” Ασφαλούς Χρήσης του Όπλου “.

Η πειθαρχημένη και ομαδική ” άσκηση ” της διαχείρισης κορακοειδών τελείωνε με την απονομή εκ μέρους του Συλλόγου ενός “Αναμνηστικού Διπλώματος Συμμετοχής” .

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την ΚΟΜΑΘ για συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και τους κυρίους Γιάννη Ρετζέπη και Γιάννη Στόικο που περιπολούσαν διακριτικά στην εκδήλωση .

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου Αμπελοκήπων στους χορηγούς των φυσιγγίων που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και αναγνωρίζουν την συμβολή αυτής της δράσης στην διατήρηση της άγριας πανίδας μας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Ιανουάριο !

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ