Αρχική » Grid with Sidebar » Μειώθηκε κατά πέντε ευρώ η τιμή της άδειας θήρας στον ΚΣ Αμαλιάδας

Μειώθηκε κατά πέντε ευρώ η τιμή της άδειας θήρας στον ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έπειτα από την υπογραφή της Υπουργικής απόφασης η οποία καθορίζει τα τέλη υπέρ του Δημοσίου, αλλά και τις τακτικές εισφορές υπέρ των Κυνηγετικών Οργανώσεων, ο σύλλογος μας, ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τις άδειες θήρας στο σύλλογό μας για την φετινή Κυνηγετική περίοδο.
 
Άλλωστε, όπως είχαμε συζητήσει και στην ετήσια τακτική γενική μας συνέλευση τον Απρίλιο, είχαμε δεσμευτεί ως Δ.Σ. πως θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο την διατήρηση του κόστους των αδειών στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα για την φετινή περίοδο κυνηγίου, με αφορμή και την μη επιβολή της έκτακτης εισφοράς υπέρ της Γ΄Κ.Ο.Π. προσπαθώντας να επιβάλλουμε την χαμηλότερη δυνατή έκτακτη εισφορά υπέρ του συλλόγου μας, σεβόμενοι αλλά και τιμώντας τα χρήματα των κυνηγών μελών μας, αλλά και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι.
 
Έτσι, βάζοντας πλάτη για ακόμα μια χρονιά σε οτιδήποτε χρειαστεί ο σύλλογος μας, και με εθελοντική προσφορά σε όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν στο σύλλογό μας αλλά και μετρώντας κάθε ευρώ των μελών μας και ξοδεύοντας το με σύνεση, μειώσαμε τις τιμές κατά  5 ευρώ σε σχέση με τις τιμές των τελευταίων ετών.
 
Οπότε οι τιμές που θα ισχύουν για φέτος είναι  :
 
Τοπική 93 ευρώ
Περιφερειακή 113 ευρώ
Γενική 143 ευρώ.
 
Παράλληλα, φέτος κάθε κυνηγός που θα θεωρήσει την άδειά του στο σύλλογο μας, θα έχει την δυνατότητα να επωφεληθεί μέχρι και 30 ευρώ ακόμα.
 
Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της αποκλειστικής προσφοράς για τον σύλλογό μας από τον εισαγωγέα κυνηγετικών Αρβύλων κ. Μαυρογιάννη, ο οποίος φέτος μας έκανε την τιμή να μας παραχωρήσει εκπτωτικά κουπόνια για αγορά κυνηγετικών αρβύλων των εταιρειών που εισάγει από την Ιταλία. Έτσι κάθε κυνηγός μέλος του συλλόγου μας, με την θεώρηση της άδειάς του στο σύλλογο μας, θα παίρνει και από ένα κουπόνι αριθμημένο το οποίο θα του δίνει την δυνατότητα να έχει όφελος μέχρι και 30 ευρώ ανάλογα την αξία των αρβύλων που θα επιλέξει.
 
Η θεώρηση των αδειών ελπίζουμε πως θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
 
Εύχομαι σε όλους καλά, πλούσια και ασφαλή κυνήγια ενώ να μην ξεχνάνε οι συνάδελφοι κυνηγοί πως ο σύλλογος μας είναι εδώ, δίπλα στους κυνηγούς και για οτιδήποτε θέλουν , να μην διστάζουν να απευθυνθούν στο σύλλογο μας προκειμένου να λυθεί οποιαδήποτε απορία προκύπτει.
 
Κώστας Μουσάς
Πρόεδρος Κ.Σ. Αμαλιάδας

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ