Αρχική » Grid with Sidebar » Μεγαλη επιτυχια στο 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Κυνηγιου

Μεγαλη επιτυχια στο 1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Κυνηγιου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Το σαββατοκύριακο 3 & 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 1ο πανελλήνιο φεστιβάλ κυνηγίου από τον Κυνηετικό Σύλλογο Κομοτηνής. 

 

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη. Το πρόγραμμα ήταν πολύ πλούσιο και με πολλές θεματικές ενότητες. 

 

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο 3 Αυγούστου, το φεστιβάλ ξεκίνησε με ενημερωτική ημερίδα για την λύσσα, ομιλητής ήταν ο προϊστάμενος τμήματος υγείας ζώων της Δ/νης κτηνιατρικής περιφέρειας Α.Μ.Θ. κος Παυλίδης, συγχρόνος μοιράστηκε έντυπο υλικό. Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση του Ελληνικού Ιχνηλάτη από ένα μετρ του είδους τον κ.Βλασακούδη Βλάση – εκτροφέα. 

 

Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση σκύλων δεικτών από τον Πρόεδρο του κυνοφιλικού ομίλου Θεσ/νίκης κο Γαριφαλλίδη Αθανάσιο – Διεθνή κριτή αγώνων σκύλων δεικτών. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση προς τους επισκέπτες για τον αγριόχοιρο από τον Θηραματολόγο και Επιστημονικό Συνεργάτη της ΚΟΜΑΘ κ.Πλατή Πέτρο και επίσης έθιξε και το θέμα των μικροτσίπ για τους σκύλους. Η πρώτη βραδια έκλεισε με περιήγηση του κόσμου στα περίπτερα και με λαϊκή βραδιά που συμμετείχαν καλλιτέχνες κυνηγοί. 

 

Την δεύτερη ημέρα, Κυριακή 4 Αυγούστου είχαμε την τύχη μετά από προσωπική πρόσκληση του Προέδρου του Κ.Σ. Κομοτηνής κ.Ρεφειάδη Ιωάννη να παρευρεθούμε και εμείς ως Σύλλογος, στην συγκεκριμένη εκπληκτική εκδήλωση. Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός μας κ.Χατζηπροδρόμου Ιπποκράτης και ο Γεν. Γραμματέας κ.Μουλιστάνος Ηλίας. 

 

Κατά την είσοδο των επισκεπτών λοιπόν στην δεύτερη ημέρα η είσοδος ήταν δωρεάν και μάλιστα υπήρχε και χορήγηση κουπονιού για δωρεάν διάθεση εδέσματος και αναψυκτικού ή μπύρας. 

 

Υπήρχαν και την δεύτερη ημέρα οι καθιερωμένες ενότητες για το κοινό. Συγκεκριμένα υπήρχε παρουσίαση αλόγων από τον Ιππικό Όμιλο Κομοτηνής και τον Πρόεδρο του Ομίλου κ.Καραφύλλη Παναγιώτη, υπήρχανε άλογα Ιπποδρομίου που ήταν προς διάθεση για τα παιδιά των επισκεπτών μέσα στο καταπράσινο χόρο του φεστιβάλ.

 

Υπήρχε παρουσίαση τετρακίνητων οχημάτων από τον Πρόεδρο της Λέσχης 4Χ4 Κομοτηνής κ.Βελκόπουλο Κων/νο. Τέλος υπήρξε μία εντυπωσιακή παρουσίαση όλων των φιλοπεριβαλλοντικών & φιλοθηραματικών δράσεων του Κ.Σ. Κομοτηνής κατά το προηγούμενο έτος αλλά και δράσεις που τρέχει φέτος ο Σύλλογος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Ρεφειάδη Ιωάννη.  Κλείνοντας η βραδια έγινε παρουσίαση θεατρικών σκετσ με θέμα το κυνήγι από κυνηγούς – ηθοποιούς του Συλλόγου. 

 

Η βραδιά έκλεισε τις εκδηλώσεις της με χορούς από 3 διαφορετικά χορευτικά συγκροτήματα, ποντιακών, σαρακατσάνων  και θρακιωτών του Νομού Ροδόπης. Και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο κόσμος με πολύ τραγούδι και χορό.

 

Τρία πράγματα μας εντυπωσιάσανε πάρα πολύ. Πρώτον, η εντυπωσιακή οργάνωση που είχε το 1ο φεστιβάλ (και αυτό πρέπει να το τονίσουμε) με τους πολυάριθμους εκθέτες – επαγγελματίες του χόρου και όχι μόνο, που εκθέσανε τα προϊόντα τους το 2ήμερο. Δεύτερον, η μεγάλη φιλοθηραματική δράση από ένα πολύ μεγάλο σύλλογο της θράκης και τρίτον η παρουσία 8 δασικών υπαλλήλων του Δασαρχείου Ροδόπης που περάσαμε μαζί τους την βραδιά και μας εντυπωσίασε η στήριξη που προσφέρουν στον Κ.Σ. Κομοτηνής και στο κυνήγι γενικότερα. 

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους “εμπλεκόμενους” φορείς για το υπέροχο διήμερο του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κυνηγίου της Κομοτηνής που χαρίσανε στους κυνηγούς της περιοχής και όχι μόνο και βέβαια στον Πρόεδρο του Κ.Σ. Κομοτηνής κ.Ρεφιάδη Ιωάννη και σε όλο το Δ.Σ. 

 

Ευχαριστούμε και εμείς τον Κ.Σ. Κομοτηνής για την τιμή που μας κάνανε και για την προσωπική πρόσκληση που μας απευθύνανε για να παραστούμε στις εκδηλώσεις του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κυνηγιού. 

 

Πηγή : ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ