Αρχική » Grid with Sidebar » Μακρακώμη : Συνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

Μακρακώμη : Συνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξεκίνα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, η επίσημη θήρα για τα αγριογούρουνα την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο, με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022 (Τετάρτη & Σαββατοκύριακο χωρίς περιορισμό σε αριθμό).

SVESTONOF

Παρά τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τη μείωση του πληθυσμού τους, σε πολλές περιοχές της χώρας εξακολουθούν και προκαλούν σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες και το χειρότερο είναι κίνδυνος – θάνατος για μεγάλο μέρος του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου.

Η φωτογραφία είναι αργά τη νύχτα ξημερώνοντας Τρίτη, από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο που προειδοποιούσε τους οδηγούς που κινούνταν από Σπερχειάδα προς Μακρακώμη και το αντίστροφο, για εμφάνιση στο δρόμο τουλάχιστον 10 αγριογούρουνων στο ύψος του ηλεκτρολογείου «Υφαντή».

Στο Δήμο Μακρακώμης, το πρόβλημα είναι πολύ έντονο με ολόκληρα κοπάδια να κατεβαίνουν ακόμη και μέσα στις αυλές, έχοντας απόλυτα εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους! Επίσης πολύ συχνά έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα σε διερχόμενους οδηγούς της ε.ο. Λαμίας – Καρπενησίου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ