Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Μήνυση για παράνομη συλλογή τσαγιού από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

Μήνυση για παράνομη συλλογή τσαγιού από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Το Σάββατο 4 Ιουλίου οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του Νομού Κορινθίας σε συνεργασία με Δασοφύλακες του Δασονομείου Κιάτου, εντόπισαν ένα άτομο το οποίο επιδιδόταν σε παράνομο μάζεμα τσαγιού στο Όρος Ζήρεια και συγκεκριμένα στην δασική θέση «Ισιώματα» της Τ.Κ. Μάνας.

Στην συνέχεια συνέλαβαν το άτομο αυτό, κατάσχεσαν τέσσερα σακιά με τσάι βάρους περίπου 40 κιλών και υπεβλήθη η σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Κορίνθου.

Το συμβάν αυτό, όπως και πολλά άλλα σχετικά που συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε ορεινό όγκο της χώρας μας, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πολύ σημαντικό ζήτημα της παράνομης και ανεξέλεγκτης συλλογής αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, ένα πρόβλημα που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη μάστιγα της χλωρίδας των ελληνικών βουνών και αφορά το σύνολο της επικράτειας.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ