Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία από την Α’ ΚΟΚΔ

Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία από την Α’ ΚΟΚΔ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Το Σάββατο 21 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της κοινής βραδινής περιπολίας τους, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες που εδρεύουν στη Βιάννο και στο Καστέλλι Πεδιάδος, έλαβαν γνώση, γύρω στη 01:00 π.μ., μιας καταγγελίας για παράνομη θήρα στη θέση «Αγγινάρα» του Δ.Δ. Χόνδρου Βιάννου. Μετέβησαν άμεσα στη συγκεκριμένη θέση όπου είδαν, σ’ απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που σταμάτησαν, φώτα φακού και στη συνέχεια άκουσαν έναν πυροβολισμό. Κατάφεραν και πλησίασαν στο σημείο απ’ όπου προήρθε ο πυροβολισμός και είδαν 2 άτομα, το ένα εκ των οποίων κρατούσε μία καραμπίνα.

Οι θηροφύλακες τους ενημέρωσαν για το αξιόποινο της πράξης τους και τους ζήτησαν να παραδώσουν το όπλο, τα 3 φυσίγγια που κρατούσαν καθώς και το φακό. Ερεύνησαν το σημείο μήπως βρεθεί νεκρό θήραμα, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια οδήγησαν τα 2 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ