Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος κυνηγάει κυνηγόσκυλο σε εκπαιδευτικό ορτυκιών στο Κιλκίς….VIDEO

Λύκος κυνηγάει κυνηγόσκυλο σε εκπαιδευτικό ορτυκιών στο Κιλκίς….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Χτες το πρωί, Κυριακή 15/07/18 ο καλός συνάδερφος και φίλος του ihunt, Κωνσταντίνος Μουρτζάκης βρέθηκε γύρω στα 2 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Κιλκίς για εκπαίδευση της νεαρής του σκυλίτσας, της Ραμόν.
 
Κατά τις 08.30 – 09.00 λοιπόν το πρωί και ενώ έφτανε στην περιοχή που είχε επιλέξει, άφησε την σκυλίτσα του να τρέξει και να ξεμουδιάσει. Μετά από 5 περίπου λεπτά από ένα μικρό ρέμα στα αριστερά του εμφανίστηκε ένας λύκος ο οποίος στην αρχή παρακολουθούσε με “ιδιαίτερο ενδιαφέρον” τις κινήσεις της σκυλίτσας ενώ μετά από λίγο όπως θα δείτε κ εσείς δεν δίστασε να τρέξει προς το μέρος της ενώ εκείνη επέστρεφε στον κυναγωγό της, αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη του Κωνσταντίνου.
 
Επειδή όπως είπαμε η Ραμόν είναι νεαρή ακόμα και άπειρη και δεν ανοίγεται μακριά ο Κωνσταντίνος την άφησε να τρέχει εκεί τριγύρω ενώ εκείνος την παρακολουθούσε και ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε και τον λύκο. Κάποια στιγμή η σκυλίτσα ανοίχτηκε λίγο παραπάνω πίσω από ένα λοφάκι και ο λύκος έφυγε τρέχοντας κατά πάνω της.
 
Έντρομος έτρεξε πίσω από την Ραμόν και ο Κωνσταντίνος αντικρίζοντας τον λύκο να την έχει σε απόσταση 10 μέτρων και να την κυνηγάει. Σε αυτό το σημείο έδεσε την σκύλα, διέκοψε την βιντεοσκόπηση και πολύ σοφά επέστρεψε σπίτι του, προβληματισμένος και φοβισμένος για το μέλλον της σκυλίτσας του μιας και λύκοι πλέον εμφανίζονται παντού ακόμα και στις πλέον πεδινές περιοχές, χωρίς να φοβούνται το παραμικρό !!!! Ακούει κάποιος αρμόδιος ;;;;
 

SVESTONOF

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ