Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος δάγκωσε άτομο κατά τη διαδικασία απελευθέρωσης στη Βρυτζάχα

Λύκος δάγκωσε άτομο κατά τη διαδικασία απελευθέρωσης στη Βρυτζάχα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια περίεργη ιστορία διαδραματίστηκε πριν περίπου ένα μήνα στη Βρυτζάχα (Όρη Σουλίου) και λίγο αργότερα σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
 
Τρία άτομα έφτασαν σε νοσκομείο στα Ιωάννινα και ο ένας από αυτούς έφερε τραύμα από δάγκωμα στη γάμπα του.
 
Το άτομο οδηγήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι θεράποντες ιατροί τον ρώτησαν με ποιο τρόπο προήλθε το δάγκωμα και εκείνος τους απάντησε ότι τον δάγκωσε σκύλος.Οι γιατροί ακολούθως τον ρώτησαν αν ο σκύλος ήταν αδέσποτος ή δεσποζόμενος για να αποφασίσουν ποια θεραπεία θα ακολουθήσουν. Του εξήγησαν ότι μπορεί να χρειαστεί και αντιλυσσικός ορός αν ο σκύλος δεν είναι εμβολιασμένος.
 
Τότε το εν λόγω άτομο προφανώς τρομοκρατημένο εκμυστηρεύτηκε στους γιατρούς ότι τον δάγκωσε λύκος. Είπε ότι αυτός και οι συνεργάτες του, απελευθέρωσαν τρεις λύκους στη Βρυτζάχα (Όρη Σουλίου) και ο ένας από αυτούς την ώρα που απελευθέρωνε γύρισε και τον δάγκωσε στην γάμπα. Φυσικά ζήτησε εχεμύθεια και να μην διαρρεύσει το περιστατικό.
 
Πολλά ερωτηματικά γεννούνται από αυτό το περιστατικό. Είναι όντως αληθινό το περιστατικό ή κάτι άλλο κρύβεται; Αν είναι αληθινό το περιστατικό, τα τρια αυτά άτομα ενεργούσαν μόνα τους ή είναι μέλη κάποιας οργάνωσης; Αν είναι αληθινό το περιστατικό, οι λύκοι πως βρέθηκαν στα χέρια τους και υπήρχε κάποια μελέτη για αυτή την απελευθέρωση;
 
Το ihunt μεταδίδει την είδηση με κάθε επιφύλαξη, όμως το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στην περίεργη αυτή ιστορία και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ