Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι σε λατομείο στην Πετρούσα Δράμας….VIDEO

Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι σε λατομείο στην Πετρούσα Δράμας….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια δυσάρεστη και συνάμα επικίνδυνη έκπληξη περίμενε τον συνάδερφο Γιώργο Πέντσα. Το πρωί της Πέμπτης 21/11/19 γύρω στις 09:00 το πρωί και ενώ βρισκόταν στον χώρο εργασίας του στο λατομείο που βρίσκεται στους Πύργους μετά την Πετρούσα στην Δράμα, έκπληκτος αντίκρισε να περνάει από μπροστά του ένας λύκος που δεν έδειχνε τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του εκσκαφέα τόσο κοντά του και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων.
 
Όπως θα δείτε στο βίντεο περνάει από μπροστά του και απομακρύνεται ανηφορίζοντας με την ησυχία του προς τα δεξιά για να συναντήσει την υπόλοιπη αγέλη που αποτελείτο από άλλα 5 ζώα τα οποία ήταν λίγο πιο πάνω και δεν φαίνονται στο βίντεο μιας και ο Γιώργος θεώρησε σοφό να μην πλησιάσει πεζός για καλύτερο πλάνο.
 
 
Ο Γιώργος λοιπόν έβγαλε το κινητό του και  βιντεοσκόπησε το “σπάνιο” και “ντροπαλό” αγρίμι που “πάντα προσπαθεί να αποφεύγει τους ανθρώπους” και “κυκλοφορεί μόνο την νύχτα ” (έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά).
 
Ο Γιώργος συνεχίζει λέγοντας ότι πριν 3 ημέρες είχαν εντοπίσει την φαγωμένη αγελάδα της φωτογραφίας μέσα στον χώρο του λατομείου αλλά ποτέ δεν πήγαινε το μυαλό του ότι θα έβλεπε λύκο τόσο κοντά του και μάλιστα μέρα !!!
 
Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο.
 
Δείτε το βίντεο…

SVESTONOF

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ