Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκοι κατασπάραξαν τη Βρετανίδα ακτιβίστρια: Της έκοψαν κομμάτια που δεν βρέθηκαν

Λύκοι κατασπάραξαν τη Βρετανίδα ακτιβίστρια: Της έκοψαν κομμάτια που δεν βρέθηκαν

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κτηνίατρος βεβαίωσε ότι τα δαγκώματα που διαπιστώθηκαν στη σορό της Χελινγκγουόρθ δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είχαν προκληθεί από σκυλί
 
Φρικιαστικός ήταν τελικά ο θάνατος της Βρετανίδας ακτιβίστριας Σίλια Χολινγκγουόρθ καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδι που πραγματοποίησε τη νεκροψία, η 63χρονη έχασε τη ζωή της από επίθεση λύκων.
 
Η επίθεση των άγριων ζώων ήταν, μάλιστα, τόσο άγρια που, όπως παρατήρησε ο κ. Κιφνίδης, ορισμένα από τα οστά της είχαν ανοίξει στα δύο από τα δαγκώματα ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι τμήματα του κορμιού της δεν βρέθηκαν ποτέ.
 
Κτηνίατρος βεβαίωσε ότι τα δαγκώματα που διαπιστώθηκαν στη σορό της Χελινγκγουόρθ δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να είχαν προκληθεί από σκυλί. 
 
Η 63χρονη βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης, 180χλμ. ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Κοντά στη διαμελισμένη σορό βρέθηκε το διαβατήριο που επιβεβαίωσε ότι ανήκε στην Χελινγκγουόρθ, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στην περιοχή της Μαρώνειας.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 63χρονη πρόλαβε πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή να ειδοποιήσει τους συγγενείς της για την επίθεση που δέχθηκε και αυτοί με τη σειρά τους κινητοποίησαν τις βρετανικές και τις ελληνικές αρχές.
 
Μια πρώτη εκτίμηση για το τι συνέβη στην άτυχη γυναίκα ήταν ότι χάθηκε όταν προσπάθησε να βρει το δρόμο της πίσω στο ξενοδοχείο της Μαρώνιας όπου διέμενε με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μια απομονωμένη περιοχή 3-4χλμ. μακριά από τον αρχαιολογικό τόπο που φέρεται να ήθελε να επισκεφτεί.
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ