Αρχική » Grid with Sidebar » Λαθροκυνηγοί οι δράστες της δολοφονίας δύο αστυνομικών

Λαθροκυνηγοί οι δράστες της δολοφονίας δύο αστυνομικών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στο συμπέρασμα ότι πίσω από τη δολοφονία των δύο αστυνομικών στη Γερμανία κρύβονται λαθροκυνηγοί έχει καταλήξει η αστυνομία της περιοχής σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

SVESTONOF

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Δευτέρας (31.1.2022) οι αστυνομικοί, μια γυναίκα 24 ετών και ένας άνδρας 29 ετών, σκοτώθηκαν εν ψυχρώ από λαθροκυνηγούς, στην περιοχή Κούζελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας κατά τη διάρκεια ελέγχου. Οι δράστες διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη έρευνα στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Καϊζερσλάουτερν, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιπολίας, οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο στις 04:20. Ενημέρωσαν μάλιστα σχετικά και το κέντρο τους, αναφέροντας ότι βρήκαν παράνομο θήραμα στον χώρο αποσκευών του οχήματος. Λίγο μετά οι αστυνομικοί ακούστηκαν στον ασύρματο να φωνάζουν «μας πυροβολούν, μας πυροβολούν!».

Οι ενισχύσεις που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τη νεαρή γυναίκα, ακόμη σπουδάστρια στη Σχολή της Αστυνομίας, ήδη νεκρή, ενώ ο άνδρας εξέπνευσε λίγο μετά.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχει αποκλείσει μεγάλη περιοχή μεταξύ της Ρηνανίας-Παλατινάτου και του γειτονικού Ζάαρλαντ. Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, δεν υπήρχαν στοιχεία ούτε σχετικά με το όχημα των δραστών ούτε σχετικά με την κατεύθυνση προς την οποία διέφυγαν, παρά μόνο κάποια ίχνη στον δρόμο. Οι αρχές ζητούν ακόμη τη συνδρομή ενδεχόμενων αυτοπτών μαρτύρων.

Πηγή :https://www.newsit.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ