Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Λαθροθήρες γκάνγκστερ χτυπάνε το αυτοκίνητο της θηροφυλακης

Λαθροθήρες γκάνγκστερ χτυπάνε το αυτοκίνητο της θηροφυλακης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.κ. Αγρανιώτης Αλέξιος και Κανελλάκος Ιωάννης κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ευρύτερη περιοχή ‘Βορδόνιας’ Λακωνίας περί ώρα 23:30 εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα, με προφανή σκοπό την παράνομη θήρα και προσπάθησαν να το προσεγγίσουν προκειμένου να προβούν στο προβλεπόμενο έλεγχο.

Το σταμάτησαν και διαπίστωσαν ότι επέβαιναν σε αυτό τρία άτομα εκ των οποίων αναγνώρισαν τον ένα, τον οδηγό του. Στη συνέχεια όμως τα άτομα αυτά αρνήθηκαν τον έλεγχο και αναπτύσσοντας  ιλιγγιωδώς ταχύτητα με το όχημά τους διέφυγαν,  προσκρούοντας  το υπηρεσιακό όχημα των θηροφυλάκων. 

Ενημερώθηκε άμεσα το Α/Τ Σπάρτης, ξεκίνησε η αυτόφωρη διαδικασία και υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ