Αρχική » Grid with Sidebar » Λαγος με δαμασκηνα

Λαγος με δαμασκηνα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Εκτέλεση

  • Χωρίζουμε σε μερίδες το λαγό και τον βάζουμε σε ένα πήλινο σκέυος ή σε σκεύος από πορσελάνη.
  • Προσθέτουμε το κρασί, το κονιάκ, το καρότο,τα κρεμμύδια σε φέτες,το σκόρδο, 2 κουταλιές λάδι και ένα δεματάκι από αρωματικά χόρτα: Σέλινο,μαϊντανό, θυμάρι, φύλλο δάφνης.Προσθέτουμε το πιπέρι και τα δαμάσκηνα και τα αφήνουμε να μείνουν για 24 ώρες.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε βούτυρο και σοτάρουμε τμηματικά τα κομμάτια του λαγού. Ακολούθως, τα βάζουμε σε ένα πλατύ και ρηχό πήλινο σκεύος για φαγητά φούρνου.
  • Σοτάρουμε στο τηγάνι και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στο λαγό μαζί με το μείγμα κρασιού,αφού το στραγγίσουμε.
  • Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το λαγό να σιγοψηθεί για περίπου δύο ώρες.
  • Προς το τέλος, προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα μανιτάρια,αφού σοτάρουμε τα τελευταία με λίγο βούτυρο.

Καλή σας όρεξη!!

 Πηγή :sidagi.gr

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ