Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΥΠΡΟΣ : Συνέλαβαν λαθροθήρα με DNA

ΚΥΠΡΟΣ : Συνέλαβαν λαθροθήρα με DNA

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Νεαρό από την Λεμεσό συνέλαβε η αστυνομία επτά μήνες μετά από σοβαρή υπόθεση λαθροθηρίας που είχε σημειωθεί το περασμένο καλοκαίρι στην Πάφο.
 
Δυο νεαροί από την Λεμεσό είχαν διαμορφώσει ειδική κρύπτη σε μόνιμα απαγορευμένη περιοχή του χωριού Αχελεια, κοντά στο αεροδρόμιο Πάφου , απ’ όπου κυνηγούσαν φάσες. Την 1η Αυγούστου 2019 εντοπίστηκαν από μέλη της υπηρεσίας θήρας. Ήταν σε απαγορευμένη περιοχή και σε περίοδο που δεν επιτρεπόταν το κυνήγι.
 
Ο ένας συνελήφθη επι τόπου ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει αν και αναγνωρίστηκε από τους θηροφύλακες.  Η Υπηρεσία Θήρας κατάσχεσε συνολικά 28 φάσες, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα ήταν ζωντανές ακόμη. Ο λαθροθήρας που συνελήφθη επ’αυτοφορω πλήρωσε εξώδικο 11 χιλιάδες ευρώ. Χίλια ευρώ  περισσότερα θα πληρώσει ο σύντροφος του που συνδέθηκε τώρα με την υπόθεση.
 
Στην κρύπτη εντοπίστηκαν τενεκεδάκια με καφέδες και άλλα τεκμήρια στα οποία η αστυνομία απομόνωσε το γενετικό υλικό του δευτέρου νεαρού ο οποίος μέχρι τώρα αρνειτο κάθε ανάμειξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Πηγή : https://pafoslive.com.cy/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ