Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΥΠΡΟΣ : Λαθροθηρία δύο αγρινών βρίσκεται υπό διερεύνηση από χθες το πρωί

ΚΥΠΡΟΣ : Λαθροθηρία δύο αγρινών βρίσκεται υπό διερεύνηση από χθες το πρωί

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Χθες, νωρίς το πρωί, μέλη της Υπηρεσίας μας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν υπόψη τους εντόπισαν στην τοποθεσία Ίππος της κοινότητας Κάμπου εντόσθια ζώου ενώ παράλληλα έγινε κινητοποίηση σε μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας των επαρχιών Λευκωσίας και Πάφου καθώς και της Αστυνομίας, για προσπάθεια εντοπισμού και ανακοπής συγκεκριμένου οχήματος.

SVESTONOF

Γύρω στις 09:30 χθες, το υπό αναζήτηση όχημα εντοπίστηκε και άμεσα έγιναν ενέργειες για ανακοπή και έλεγχο του. Αρχικά ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε σε σήμα που του έγινε από θηροφύλακα, ενώ δεύτερο όχημα προσπάθησε να εμποδίσει τα μέλη της Υπηρεσίας μας να προσεγγίσουν το ύποπτο όχημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα προσπάθεια και ανακοπή του πρώτου οχήματος είκοσι λεπτά περίπου αργότερα.

Από τον έλεγχο που έγινε στο όχημα διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα ενώ από έρευνα που έγινε εντός του οχήματος ανευρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι καθώς και ρούχα με ίχνη αίματος.

Μετά την ανακοπή του οχήματος πραγματοποιήθηκε έλεγχος, όλης της διαδρομής που ακολουθήσε το ύποπτο όχημα, από πεζά περίπολα της Υπηρεσίας. Κατά τον πιο πάνω έλεγχο της περιοχής, σε μικρή χαράδρα, εντοπίστηκαν δύο νάιλον σακούλια τα οποία περιείχαν από ένα νεκρό αγρινό το κάθε ένα.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Μόρφου έχει αναλάβει την διερεύνηση της όλης υπόθεσης.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ