Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΥΠΡΟΣ : Για μερικές ψήφους έμεινε εκτός βουλής το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

ΚΥΠΡΟΣ : Για μερικές ψήφους έμεινε εκτός βουλής το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Για μερικές ψήφους έμεινε εκτός βουλής το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν εχθές στην Κύπρο. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα εξαργυρωθεί αυτό το ποσοστό στο κυνήγι στην Κύπρο, που σημειωτέον έχει πάρα πολλούς περιορισμούς αλλά και μεγάλα ποσοστά λαθροθηρίας.

SVESTONOF

Το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση :

Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας . Το 3+% αποτελεί νίκη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο τους. Αγωνιστήκαμε καθαρά , έντιμα και εθελοντικά. Είχαμε να αντιπραχθούμε ενάντια σε μεγάλα κόμματα με πολιτικούς μηχανισμούς, με πολιτικές χορηγίες, με εχθρικά ΜΜΕ. Εντούτοις για μόλις μερικές εκατοντάδες ψήφους μείναμε εκτός βουλής. Κερδίσαμε όμως εμπειρίες, κερδίσαμε τις κρατικές χορηγίες αφού πιάσαμε το όριο του 3% οι οποίες θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα περιβαλλοντολογικά και θηραματικά μας έργα.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που εργάστηκε για αυτές τις εκλογές και για την τεράστια εθελοντική του εργασία. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους .

Ο Αγώνας συνεχίζεται για την σωτηρία της κοινωνίας μας, του περιβάλλοντος μας , του κυνηγίου και του ψαρέματος.

Με εκτίμηση

Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ