Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνοφιλικό σεμινάριο και παρουσίαση σκύλων στη Ρόδο

Κυνοφιλικό σεμινάριο και παρουσίαση σκύλων στη Ρόδο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η κυνοφιλική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον κυνηγετικό σύλλογο Ρόδου στις 23 και 24 Απριλίου. Μια άψογη διοργάνωση που στήριξαν τα μέλη του συλλόγου …. και όχι μόνο! Υπήρξαν συμμετοχές από Αθήνα και Λιβαδειά. 
 
 
Μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν η ιταλικής προέλευσης τροφές ATLETIC DOG που εισάγονται στη χώρα μας από την εταιρεία SUNBIRD. Την εταιρεία εκπροσώπησε στον αγώνα ο κ. Μάριος Παπαθανάσοπουλος. Η ATLETIC DOG είναι η τροφή που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κυνοτρόφοι και κυναγωγοί και έχει συνδέσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες κυνοφιλικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε.
 
 
Ψυχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Χατζηνικήτας. Το Σάββατο 23 πραγματοποιήθηκε κυνοφιλικό σεμινάριο από τον Αχιλλέα Γιάππο και τον Γαβριηλ Νιαννιο με μεγάλη προσέλευση κυνόφιλων κυνηγών που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τους ομιλητές  . 
 
 
 
Την Κυριακή 24/04 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο παρουσίασης σκύλων σε εργασία και μορφολογία με πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε αγγλικά Σέττερ , ιρλανδικό Σέττερ , πόιντερ, κούρτσχααρ και επανιέλ. Όλοι οι παρευρισκόμενο συμμετέχοντες και μη άκουσαν με προσοχή τους κριτές και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.  

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ