Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγοσκυλο παγιδευτηκε σε σιλο με πισσα

Κυνηγοσκυλο παγιδευτηκε σε σιλο με πισσα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Τραγικό τέλος για ένα χαμένο ή παρατημένο κυνηγόσκυλο στην περιοχή του Μώλου στη Λαμία, το πρωί της Παρασκευής, το οποίο παγιδεύτηκε σε σιλό με πίσσα.

Κάτοικος της περιοχής που περνούσε κοντά από το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο άκουσε το άτυχο σκυλί. Λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να το εντοπίσει μέσα στο σιλό. 

Ήταν σε πολλή άσχημη κατάσταση, ενώ όσο κι αν προσπάθησε για να το βγάλει δεν τα κατάφερε. Το σκυλάκι είχε γίνει ένα με την πίσσα και δεν μπορούσε να βγει με τίποτα. 

Κάλεσε σε βοήθεια την αστυνομία και την Π.Υ. και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ. Δυστυχώς όμως όπως διαπίστωσαν η κατάσταση του ζώου ήταν τέτοια που θα ήταν δύσκολο να το απεγκλωβίσουν. Επικοινώνησαν με το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας και ζήτησαν να έρθει στο σημείο κάποιος κτηνίατρος για να εκτιμήσει την κατάσταση. Λίγο αργότερα στο σημείο πήγε η πρόεδρος του Φιλοζωικού μαζί με ένα ακόμη μέλος και τον κτηνίατρο. 

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε το κυνηγόσκυλο είχε μέρες εκεί και ήταν λίγο πριν το τέλος. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να το γλυτώσουν από το μαρτύριο και να του κάνουν ευθανασία.

Πηγή lamiareport.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ