Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγοσκυλο γεννησε δυο πρασινα κουταβια!…VIDEO

Κυνηγοσκυλο γεννησε δυο πρασινα κουταβια!…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μία οικογένεια εκτροφέων κυνηγετικών σκύλων από την Ισπανία έμεινε έκπληκτη όταν μία σκυλίτσα τους έφερε στον κόσμο δύο κουτάβια με πράσινο χρώμα.
 
«Πίστευα ότι τα σκυλάκια ήταν βρώμικα και προσπάθησα να τα καθαρίσω, αλλά το χρώμα δεν έφευγε. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν τα πρωτοείδα», δήλωσε στην εφημερίδα The Local η 27χρονη Αίντα Βαγιελάδο Μολίνα από την Λαγκούνα ντε Ντουέρο.
 
Σύμφωνα με την Μολίνα τα ένα από τα δύο πράσινα κουτάβια δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το δεύτερο είναι αδύναμο.
 
Στο μεταξύ την παράδοξη αυτή υπόθεση ερευνά ο κτηνίατρος, Ντάνιελ Βαλβέρδε, ο οποίος αναζητά τους λόγους για τους οποίους τα κουταβάκια γεννήθηκαν με πράσινο χρώμα.
 
«Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά στην Ισπανία», δήλωσε στην εφημερίδα  Laguna al Día ο Βαλβέρδε.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Independent ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 2012 όταν ένα Λαμπραντόρ γέννησε ένα κουταβάκι, το οποίο είχε πράσινο χρώμα στο τρίχωμά του και για αυτό το λόγο οι ιδιοκτήτες του το ονόμασαν Χουλκ.
 
Σύμφωνα με ειδικούς που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, πάντως, ενδέχεται τα ζώα να έχουν εκτεθεί σε μία ουσία που λέγεται biliverdin, η οποία εντοπίζεται στον πλακούντα και ευθύνεται για τα πράσινο χρώμα που συναντάμε στους μώλωπες.
 

SVESTONOF

Πηγή : Defence Net

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ