Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγοί εγκλωβίστηκαν από την κακοκαιρία στην Ορεινή Ναυπακτία

Κυνηγοί εγκλωβίστηκαν από την κακοκαιρία στην Ορεινή Ναυπακτία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Κυνηγοί εγκλωβίστηκαν σε χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, λόγω της ξαφνικής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Ο δρόμος, σε πολλά σημεία έχει κοπεί στα δύο, λόγω της κακοκαιρίας.

SVESTONOF

Τα προβλήματα κυρίως στην περιοχή του Δήμου Ναυπακτίας, προκάλεσαν οι καταιγίδες που έπληξαν σήμερα το πρωί τη Δυτική Ελλάδα. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Ιωάννης Τέγας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκαν μικρές κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας, οι οποίες, ήδη, αντιμετωπίζονται από μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου.

Επίσης, ο κ. Τέγας τόνισε ότι ήταν άμεση επέμβαση των συνεργείων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας όπου “φούσκωσαν” ρέματα.

Τελικά τα κατάφεραν και απεγκλωβίστηκαν οι κυνηγοί στην Ορεινή Ναυπακτία. Η κακοκαιρία πέρασε και τελικά έγινε εφικτό να φύγουν από τα σημεία που βρίσκοντας εγκλωβισμένοι, χάριν και στα μεγάλα 4*4 οχήματα που διέθεταν.

Τέλος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έγιναν εννέα κλήσεις για απάντληση υδάτων στη Ναύπακτο, στο Αγρίνιο και στο Θέρμο, καθώς και μία κλήση για πλύση οδοστρώματος στο Μεσολόγγι.

npress.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ