Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Κυνηγοί “έσωσαν” ελάφι για να επιστρέψει ελεύθερο στον Κόζιακα!!!

Κυνηγοί “έσωσαν” ελάφι για να επιστρέψει ελεύθερο στον Κόζιακα!!!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Ένα θηλυκό ελάφι βρήκαν στον κάμπο και παρέδωσαν στο δασαρχείο δύο νεαροί Τρικαλινοί κυνηγοί, οι Παναγιώτης Γούτσιος και Απόστολος Κωτούλας με σκοπό αυτό να απελευθερωθεί στον Κόζιακα.

Οι δύο νεαροί κυνηγοί συνάντησαν κατά τύχη το ελάφι και έπειτα από αρκετή προσπάθεια το εγκλώβισαν χωρίς να το τραυματίσουν με σκοπό να το παραδώσουν καθώς σε διαφορετική περίπτωση ήταν βέβαιο πως θα κινδύνευε κυρίως από διερχόμενα ΙΧ. Ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων , Σταύρο Τραγάνη για το περιστατικό και στην συνέχεια ανέλαβε το δασαρχείο (θα γίνει η απαραίτητη εξέταση και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η απελευθέρωση του).

Να σημειωθεί πως το κυνήγι του ελαφιού είναι απαγορευμένο και το είδος προστατεύεται στη χώρα μας. Αν μη τι άλλο το πιο δυνατό μήνυμα έρχεται από τους κυνηγούς !!

Αρχική σελίδα

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ