Αρχική » Grid with Sidebar » Κυνηγετικα μαχαιρια : Marttiini

Κυνηγετικα μαχαιρια : Marttiini

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Big Game Martef

SVESTONOF

Τα κυνηγετικά μαχαίρια Marttiini είναι δοκιμασμένα από έμπειρους κυνηγούς, των οποίων οι απαιτήσεις και οι υποδείξεις έχουν ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν, για την βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Τα αποτελέσματα της δεκαετούς προσπάθειας και συνεργασίας, είναι ασυναγώνιστα.

Η σκληρή λαστιχένια λαβή παρέχει σταθερότητα στο κράτημα, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προστασία δαχτύλων, αυξάνει την ασφάλεια των κυνεγετικών μαχαιριών Marttiini, ένα χαρακτηριστικό για το οποίο τα μαχαίρια έχουν βραβευθεί.

Επίσης, οι ειδικές λεπίδες των πρότυπων κυνηγετικών μαχαιριών Marttiini1 είναι επικαλυμμένες με Martef. Η χαμηλή τριβή του Martef, προστατεύει τη λεπίδα του κυνηγετικού μαχαιριού από την διάβρωση, το αλμυρό νερό και την μόλυνση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό λεπίδας: Ανοξείδωτο ατσάλι.

Υλικό θήκης: Δέρμα.

Μήκος λεπίδας: 130 mm.

Συνολικό μήκος: 260 mm.

Made in Finland.

 Η επικάλυψη Martef, απωθεί το νερό και τη βρωμιά, μειώνοντας την τριβή σχεδόν στο μηδέν, ενώ παράλληλα προστατεύει την λεπίδα από την διάβρωση, το θαλασσινό νερό και την μόλυνση. Χάρη σε αυτήν την επικάλυψη η λεπίδα κινείται απαλά στο κόψιμο και είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί μετά την χρήση.

ΤΙΜΗ : 79,50 ΕΥΡΩ – Για ηλεκτρονική αγορά στο http://must-dive.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=1844_1457_2314&products_id=13546 , τηλεφωνικά στο 210-5914304


Marttiini-Lynx 139

Η σειρά αυτή σέβεται τα χειροποίητα μαχαίρια και την τέχνη της διακόσμησης τους με σχέδια εμπνευσμένα από τις τοπικές παραδόσεις.

Το Lynx είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα μαχαιριών Marttiini. Βγήκε στην παραγωγή από την αρχή της λειτουργίας του εργοστασίου, και έχει πάρει το βραβείο καλύτερου προϊόντος στην εκδήλωση “Viipuri knife” το 1932. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η καμπύλη της λεπίδας. Η ελαφριά της κλίση διευκολύνει, για παράδειγμα, να σηκώσετε ένα ζεστό κατσαρολάκι από την φωτιά.

Εκτός όμως από ένα πολύ πρακτικό εργαλείο, αποτελεί και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό κυνηγετικό μαχαίρι που συντροφεύει αρκετές γενιές σκανδιναβών κυνηγών –και όχι μόνο–.

Τα μαχαίρια Lynx βρίσκονται ακόμα στην παραγωγή με τον αρχικό τους σχεδιασμό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό λεπίδας: Ανοξείδωτο ατσάλι.

Υλικό θήκης: Δέρμα

Μήκος λεπίδας: 110 mm.

Συνολικό μήκος: 220 mm.

Made in Finland.

ΤΙΜΗ : 58,90 ΕΥΡΩ – Για ηλεκτρονική αγορά στο http://must-dive.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=1844_1457_2314&products_id=13546 , τηλεφωνικά στο 210-5914304


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ