Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΣ Κορωπίου : 40 χρόνια προσφοράς στο κυνήγι

ΚΣ Κορωπίου : 40 χρόνια προσφοράς στο κυνήγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η μεγάλη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση του μεγάλου συλλόγου της Αττικής, του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου.
 
Από νωρίς το απόγευμα έξω από το αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου, κυνηγοί και όχι μόνο, όλων των ηλικιών ενώνοντας με το καλύτερο τρόπο τους πρωτεργάτες που τόλμησαν το 1976 το εγχείρημα ίδρυσης του συλλόγου που έμελλε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της ελληνικής επικράτειας, με το νέο αίμα των συνεχιστών της όλης προσπάθειας για την υλοποίηση των σκοπών του Συλλόγου.
 
 
Την όλη εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου, κος Αριστείδης Θεοχάρης ο οποίος  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ειδικά τους ηλικιωμένους ανθρώπους-τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.
 
Χωρίς τους δικούς τους αγώνες και τις δικές τους προσπάθειες δεν θα υπήρχε ο σύλλογος μας σήμερα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εμπνευστές των νεότερων γενεών και μας άφησαν μια σπουδαία παρακαταθήκη που παρόλες τις αντιξοότητες πρέπει να τη διατηρήσουμε ζωντανή.
 
Ο κος Θεοχάρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους σκοπούς του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια καθώς και στο όραμα που κατεύθυνε ανεξαιρέτως κάθε Συμβούλιο που τον υπηρετούσε και δεν είναι άλλο από τη διατήρηση της αφθονίας του θηράματος και την κατοχύρωση της κυνηγετικής δραστηριότητας.
 
 
Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο κος Βουρδάνος Αντώνιος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου, ο οποίος προέβη στην ιστορική ανασκόπηση των ενεργειών του συλλόγου και των προσώπων που ηγήθηκαν καθώς και όσων έβαλαν το δικό τους λιθαράκι και συνέβαλαν στο έργο και στους σκοπούς του συλλόγου στο πέρασμα των 40 αυτών χρόνων.
 
Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο γενικός γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου κος Τσόρδας Γεώργιος ο οποίος αναφέρθηκε χρονολογικά σε όλους τους προέδρους και τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων που διετέλεσαν όλα αυτά τα χρόνια και ακολούθησε η τελετή βράβευσης κατά την οποία δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους προέδρους και ‘τιμής ένεκεν’ πάπυροι σε όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων για την προσφορά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η στιγμή της τελετής βράβευσης είχε έντονο συγκινησιακό και νοσταλγικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα όταν γινόταν προσφώνηση προέδρων και μελών του διοικητικών συμβουλίων που δεν ήταν αναμεσά μας…..
 
 
Σε αυτή τη λαμπρή εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία  τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορωπίου κος Κιούσης και  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κος Παπαδόδημας, ο ταμίας της Δ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κος Τρακάκης, ο κος Καραγιάννης από την Δ’ ΚΟΣΕ, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου κος Δερμετζίδης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου, η πρόεδρος του φιλοθηραματικού συλλόγου Κερατέας κα Δόγκα, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κορωπίου Κα Αθηνά Κιούση καθώς επίσης και ο κος Τσαγκανέλιας από την εφημερίδα Κυνηγετικές Ειδήσεις και ο κος Λουρής Κώστας από το IHUNT.
 
 
Η εκδήλωση αυτή μνήμης και νοσταλγίας ολοκληρώθηκε με μπουφέ στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου Κορωπίου οπού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις. Όλοι εξέφρασαν την ευχή τους να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ