Αρχική » Grid with Sidebar » ΚΣ Βόλου : Αίτημα για ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Σκοπευτήριο

ΚΣ Βόλου : Αίτημα για ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Σκοπευτήριο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Προ ημερών ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου κ. Ιωάννης Μόσδρομος συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό στη Νέα Αγχίαλο.
 
Κατά τη συζήτηση που είχαν και σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει προ καιρού ο κ. περιφερειάρχης στο Σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου στη Νέα Αγχίαλο, ετέθη εκ νέου το θέμα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που θα συνδέει το Σκοπευτήριο με το οδικό δίκτυο της περιοχής.
 
Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός αναγνωρίζοντας τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται σε μία τέτοια δυναμική για την περιοχή πρωτοβουλία, δεσμεύτηκε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε να προκύψει αυτή η οδική διασύνδεση. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά τόσο στην ανάδειξη του Σκοπευτηρίου, όσο και στην προώθηση της αγωνιστικής σκοπευτικής δραστηριότητας, η οποία ήδη είναι σημαντική, μιας και στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου – παρά το πρόβλημα με την οδική διασύνδεση – φιλοξενούνται Πανελλήνιοι αγώνες πρωταθλήματος και Ευρωπαίοι αθλητές .
 
Ήδη το τελευταίο διάστημα φιλοξενούνται αθλητές από την Ισλανδία και στο προσεχές μέλλον θα έρθουν αθλητές από άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη.
 
Η Κυνηγετική και Σκοπευτική οικογένεια του Νομού Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Αγοραστό και θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μέχρι την ολοκλήρωση του έργου καταλήγει η ανακοίνωση.
 
https://e-thessalia.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ