Αρχική » Χωρίς κατηγορία » ΚΣΕ : Η κυβέρνηση συνεχίζει να παλινωδεί

ΚΣΕ : Η κυβέρνηση συνεχίζει να παλινωδεί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Όπως είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος κατέθεσε χθες, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εναντίον της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης που παρατείνει την απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών.

Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση εξακολουθεί να παλινωδεί, συνεχίζοντας να εκδίδει αλλεπάλληλες Υπουργικές Αποφάσεις, για να διορθώσει το απερίγραπτο αλαλούμ που η ίδια δημιούργησε!

Εν όψει όλων αυτών, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΣΕ, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση μετά τις νέες εξελίξεις, αλλά και να συζητήσει τους τρόπους αντίδρασης μπροστά σε έναν νέο κίνδυνο που διαγράφεται για τους κυνηγούς!

Πρόκειται για νομοσχέδιο που επιβάλλει τον υποχρεωτικό ευνουχισμό και στείρωση όλων ανεξαιρέτως των κυνηγετικών σκύλων, το οποίο συντάσσεται αυτή τη στιγμή για να τεθεί σε διαβούλευση εντός του Φεβρουαρίου.

Επί αυτού του τελευταίου νομοσχεδίου και του πολιτικού παρασκηνίου που κρύβεται πίσω του, ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Γ. Αραμπατζής θα απευθυνθεί και θα πληροφορήσει τους κυνηγούς της χώρας, με τηλεοπτικό διάγγελμα που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ, σε όλα τα κυνηγετικά μέσα ενημέρωσης, στις ιστοσελίδες, στο facebook και το Youtube.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤ. ΤΡΑΚΑΚΗΣ

 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ