Αρχική » Grid with Sidebar » Κορονοπάρτι κάτω από τη μύτη του σερίφη στο κτήριο της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας…VIDEO

Κορονοπάρτι κάτω από τη μύτη του σερίφη στο κτήριο της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Απίστευτες εικόνες από κορονοπάρτι στο κτήριο όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέγραψε video χρήστη στα social media, το οποίο φέρεται να έγινε την Τσικνοπέμπτη. Σε αυτό φαίνονται περίπου 10-12 άνθρωποι να γλεντούν με ζεϊμπέκικα και πιθανότατα με την απαιτούμενη ποσότητα κρέατος.

SVESTONOF

Κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του σερίφη Νίκου Χαρδαλιά. Στον άνθρωπο που με λύσσα απαγορευσε το κυνήγι στην Ελλάδα ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη επιτρεπόταν.

Και όλα αυτά ενώ το πρωί της Τσικοπέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση να είμαστε προσεκτικοί και να γιορτάσουμε τη μέρα μόνο με την οικογένειά μας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σχετικά τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί που «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Αναλυτικά η απάντησή του:

«Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθόντας να εμπλέξουν τους εργαζομενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!!!

Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι στην Πολιτική Προστασία το καθημερινό στοίχημα μας, είναι ένα και μοναδικό και το υπηρετούμε με απόλυτη ευσυνειδησία . Δουλευουμε νυχθημερόν σε πολλά διαφορετικά πεδία διαχείρισης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων με μόνο γνώμονα την προστασία και στήριξη των Ελλήνων πολιτών που πλήττονται από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, ακραία φαινόμενα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Και όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται οτι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη…»

 

 

 

 

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ