Αρχική » Grid with Sidebar » Κοπή πίτας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας

Κοπή πίτας από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας, πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή πίτας για το 2018, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία του.
 
Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Δ.Σ. της ΣΤ’  ΚΟΜΑΘ, κύριοι Πολυχρόνης και Μυλόπουλος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αριδαίας – Υδραίας κ. Ταρασίδης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Γκάσιος, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Ταχυδρομίδης και περίπου εκατό κυνηγοί μέλη και φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας.
 
 
Aπό αριστερά ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Στέφανος Μπούραλης, ο  Ταχυδρομίδης Θεόδωρος που βρήκε το φλουρί και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καραδήμος Βασίλης
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καραδήμος, αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλή χρονιά, τόσο κυνηγετικά όσο και ευρύτερα, τόνισε την αξία και τη σημασία που έχει η επιβίωση των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Οργανώσεων σήμερα στις προσπάθειες που γίνονται για τη διατήρηση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού στην Ελλάδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.
 
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ, κ. Πολυχρόνη, ο οποίος αφού ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και τη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας, ανέλυσε με επιχειρήματα τους λόγους για  τους οποίους η συσπείρωση των κυνηγών γύρω από τις αναγνωρισμένες Κυνηγετικές Οργανώσεις, αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσουμε το κυνήγι και να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας όπως το ξέρουμε μέχρι σήμερα.
 
 
Ο Πρόεδρος της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Πολυχρόνης στη διάρκεια της ομιλίας του
 
Το λόγο πήρε μετά ο κοσμήτορας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Στεφανίδης, ο οποίος συμπλήρωσε με ιδιαίτερα εύστοχα επιχειρήματα τα όσα είχαν ειπωθεί από τους κ. Καραδήμο και Πολυχρόνη.
 
Τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την πλήρη συμφωνία τους στα όσα λέχθηκαν και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο Σύλλογό τους, που αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά Σωματεία της περιοχής. 
 
 
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας. Ο τυχερός κυνηγός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Ταχυδρομίδης Θεόδωρος ο οποίος την επόμενη κυνηγετική χρονιά, θα λάβει σαν δώρο μία Περιφερειακή άδεια θήρας.
 
 
Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας εύχεται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και με ανατροπές μόνο προς το καλύτερο τόσο στα κυνηγετικά όσο και ευρύτερα στα κοινωνικά θέματα!

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ