Αρχική » Grid with Sidebar » Καταδίκη υβριστικών – απειλητικών αναρτήσεων

Καταδίκη υβριστικών – απειλητικών αναρτήσεων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με αφορμή την ανάρτηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών σχετικά με την δράση της νόμιμης άσκησης θήρας αλεπούδων, για την οποία δέχθηκε σωρεία υβριστικών, συκοφαντικών και απειλητικών σχολίων, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της και καταδικάζει απερίφραστα, από όπου και αν προέρχεται, την ακραία και αλλόφρων συμπεριφορά που διεξήχθη σε αυτή την διαλογική συζήτηση.

SVESTONOF

Οι κυνηγοί και οι κυνηγετικές τους οργανώσεις αφενός συνυπάρχουν αρμονικά με όλους τους χρήστες της υπαίθρου και αφετέρου επιτελούν τεράστιο έργο στην προστασία, ανάπτυξη και αειφορική διαχείριση του φυσικού περιβάλλοντος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας αλλά και επιστημονικά ιδρύματα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσφορά τους στην φύση. Η δε άσκηση της θήρας αποτελεί διεθνώς αποδεκτή, νόμιμη και συμβατή με το περιβάλλον δραστηριότητα, ενώ συνιστά διαχειριστικό μέσο για την προστασία του.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και σύσσωμο το Διοικητικό της Συμβούλιο δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε δίπλα σε κάθε νόμιμο κυνηγό και κάθετα απέναντι σε όποιον κατακρίνει και επιβουλεύεται την νομιμότητα.

TO Δ.Σ. της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ