Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Κατα του ΤΑΙΠΕΔ στρεφεται η Ορνιθολογικη

Κατα του ΤΑΙΠΕΔ στρεφεται η Ορνιθολογικη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Εναντίον του ΤΑΙΠΕΔ στρέφεται η Ορνιθολογική Εταιρεία για τις εκποιήσεις εκτάσεων δημόσιας περιουσίας και μέσω της ιστοσελίδας της, παρουσιάζει ένα διαδραστικό χάρτη με την ονομασία “Παρατηρητήριο ΤΑΙΠΕΔ” όπου μπορεί κανείς να διαπιστώσει το μέγεθος των μελλοντικών αλλαγών και επιπτώσεων στον φυσικό πλούτο της χώρας, ύστερα από το περιβαλλοντοκτόνο… μπαράζ ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Συνολικά, στον διαδραστικό χάρτη της Ορνιθολογικής, απεικονίζονται 195 περιουσίες (μεταξύ αυτών και σε περιοχές της Ηπείρου), που είναι προς πώληση και σχετίζονται άμεσα με το φυσικό περιβάλλον.
 
Ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων αλλά βορειότερα και η περιοχή του Ζαγορίου και του Μετσόβου (Βόρεια Πίνδος) χαρακτηρίζονται ως προστατευόμενες περιοχές, αφού εμπεριέχονται σε αυτές καταφύγια Άγριας Ζωής, περιοχές Natura 2000, Εθνικά Πάρκα αλλά και είναι περιοχές στις οποίες υπάγονται σε Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, όπως Εθνικοί Δρυμοί. Δείτε το χάρτη της Ορνιθολογικής Εταιρείας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ