Αρχική » Grid with Sidebar » Καταδικαστηκε για δυσφημιση ο δημοσιογραφος Μπαμπης Παπαδημητριου

Καταδικαστηκε για δυσφημιση ο δημοσιογραφος Μπαμπης Παπαδημητριου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μία απόφαση που μας ενδιαφέρει,αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μας έχει αποκαλέσει…κατά συρροή δολοφόνους...
 
Καταδικάστηκε ο Μπάμπης για δυσφήμιση Χατζηνικολάου
 
Καταδικάστηκε και στο Εφετείο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια κατά του Νίκου Χατζηνικολάου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Το Εφετείο Πειραιά έκρινε ότι ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ δυσφήμισε τον Χατζηνικολάου, διαδίδοντας ψευδή γεγονότα και προκαλώντας του ηθική βλάβη.
 
Τα επίμαχα σχόλια έγιναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011, το οποίο παρουσίαζε η Σία Κοσιώνη. Εκεί ο σχολιαστής Μπάμπης Παπαδημητρίου, επιχείρησε να συσχετίσει τα οικονομικά προβλήματα του Alter με την επιχειρηματική πορεία του Νίκου Χατζηνικολάου. «Επιχειρηματίας δεν μπορείς να γίνεις όταν δεν πληρώνεις φόρους, όταν δεν πληρώνεις ταμεία και δεν πληρώνεις καν μισθούς», ανέφερε κατά λέξη.
 
Η δικαστική απόφαση σημειώνει πως «οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην.. αλήθεια, αντιθέτως, είναι παντελώς ψευδείς», αφού τόσο ο Real FM όσο και η «Real News» δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
 
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου καλείται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση 7.000 ευρώ και ο σταθμός να μεταδώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων περίληψη της απόφασης, εντός διαστήματος 15 ημερών από τη επίδοσή της, με χρηματική ποινή 700 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης
 
Πηγή : ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ