Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Κατάθεση μήνυσης στα Χανιά για άρνηση ελέγχου

Κατάθεση μήνυσης στα Χανιά για άρνηση ελέγχου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, κατατέθηκε στη Δ/νση Δασών Χανίων, από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, μήνυση σ’ ένα άτομο για άρνηση ελέγχου. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου, στην περιοχή της Καλυβιανής Κισσάμου, όταν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες, με 2 υπηρεσιακά οχήματα, περιπολούσαν στην περιοχή.

Σταμάτησαν στις 22:45 ένα διερχόμενο αγροτικό όχημα και ο οδηγός αρνήθηκε τον έλεγχο, παρά το γεγονός ότι του επέδειξαν τις ταυτότητές τους και του ανέφεραν το γεγονός ότι είναι προανακριτικοί υπάλληλοι και έχουν το δικαίωμα ελέγχου.

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ