Αρχική » Grid with Sidebar » Καλό ταξίδι Πρόεδρε…..

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…..

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έφυγε ξαφνικά ο Μαρκόπουλος.  Ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ δεν πρόλαβε να απολαύσει ακόμη μια κυνηγετική σαιζόν. Η καρδιά του τον πρόδωσε και μας άφησε στο ξεκίνημα.
 
Λιγοστεύουμε από σήμερα.
 
Το κυνήγι έχασε έναν από τους εμβληματικούς εκπροσώπους του και έναν πραγματικό μαχητή και αγωνιστή. Μπορεί να διαφωνούσαμε  σε πολλά ή λίγα, δεν έχει πια σημασία, αλλά δεν μπορούμε να μην του αναγνωρίσουμε ότι αγωνίζονταν με πάθος και με τον τρόπο του, για το κοινό μας καλό.
 
Τώρα που μας άφησε για τα αιώνια κυνηγοτόπια (δεν το έκοβες το ρημάδι το τσιγάρο ρε Πρόεδρε ), θα γλυτώσει και από τις γκρίνιες των κυνηγών. Έτσι είναι αυτά και δεν αλλάζουν στη ζωή Πρόεδρε. Οσο τους έχουμε δίπλα μας τους εκπροσώπους μας,  θα γκρινιάζουμε για τις πράξεις τους ακόμη και όταν έχουν καλό αποτέλεσμα και  όταν τους χάσουμε αναπολούμε τα καλά τους. Και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ήταν από αυτούς που έφερναν με τους αγώνες του καλά αποτελέσματα για το κυνήγι και τους κυνηγούς.
 
Ήταν αγωνιστής ο Μαρκόπουλος. Και Κυνηγός. Με αίσθηση του χιούμορ ακόμη και στις δύσκολες στιγμές , με χαμόγελο που δήλωνε πολλά περισσότερα από τα λόγια του. Θα μας λείψεις Πρόεδρε.
 
Και αν είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, το ήξερες εσύ ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της μικρής ζωής μας, την οποία δεν πρέπει ποτέ να παίρνουμε πολύ στα σοβαρά γιατί είναι τόσο σύντομη και λίγη που περνά χωρίς να το καταλάβουμε. Και δυστυχώς πολλές φορές οι μικροαπολαύσεις της, (αυτό το  ρημάδι το τσιγάρο) κόβουν και χρόνια.
 
Το κυνήγι και οι κυνηγοί έχασαν έναν αληθινό Μαχητή. Λιγοστέψαμε. Ο αγώνας σου Πρόεδρε όμως δεν θα πάει χαμένος. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα. Οι κυνηγοί πεθαίνουν, το κυνήγι όμως είναι απέθαντο.
 
Καλό Παράδεισο Πρόεδρε…..
 
 
Le Chasseur
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ