Αρχική » Grid with Sidebar » Καλοριφέρ… πλάτης για τις κρυες ημερες στο βουνο!

Καλοριφέρ… πλάτης για τις κρυες ημερες στο βουνο!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια νέα πρωτοποριακή λύση για το κρύο στην ύπαιθρο προσφέρει μια αυστριακή εταιρεία, δίνοντας τη δυνατότητα να «τοποθετήσουμε»… ένα κομμάτι ύφασμα για σύστημα θέρμανσης στην πλάτη μας.
 
Ζητούμενο, η ζέστη στο καρτέρι και σε πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με το σύστημα της Alpenheat, γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά, αφού η εταιρεία διαθέτει συστήματα θέρμανσης για ρούχα και άρβυλα εδώ και πολλά χρόνια, με τη χρήση απλών ή επαναφορτιζόμενων μπαταριών.
 
Η Alpenheat δεν περιορίστηκε στην παρουσίαση ενός ακόμη νέου τζάκετ, γιλέκου, ζακέτας fleece ή άρβυλου με σύστημα θέρμανσης… Αντίθετα, παρέχει πλέον στον ενδιαφερόμενο ολόκληρο το σύστημά της για να τοποθετηθεί στο δικό του ρούχο.
 
Μικροΐνες θέρμανσης
 
Ετσι μπορεί ο αγοραστής να τοποθετήσει μόνος του (με ράψιμο) την ειδική επιφάνεια με τις μικροΐνες θέρμανσης στη φόδρα του fleece, ή του τζάκετ του και να έχει ζεστή την πλάτη και τον υπόλοιπο κορμό του έως και 8 ώρες, χάρη στη μικροσκοπική συσκευή ρύθμισης με μπαταρίες ιόντων λιθίου, που θα έχει στην τσέπη του παντελονιού.
 
Ενα κομμάτι ειδικό ύφασμα γύρω στους 40 πόντους ύψος, θα κρατήσει ζεστή την πλάτη χάρη στις κυψέλες εντός του υφάσματος. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες θέλουν 4 ώρες φόρτισης, ενώ διαθέτει 5 σκάλες ρύθμισης για τη θερμοκρασία, ανάλογα με το κρύο. Το μέγεθος της συσκευής είναι μόλις 5,5 εκατοστά μήκος.
 
 
Το καλοριφέρ πλάτης της Alpenheat κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε έτοιμα προϊόντα της εταιρείας, ενώ παρέχεται και συσκευή για κυνηγετικά άρβυλα, με θερμαινόμενους πάτους.
 
 
Πρόκειται για μια πρακτική λύση, που προσφέρει ζέστη σε ακραίες συνθήκες κυνηγίου. Οι τιμές για τα έτοιμα γιλέκα ξεκινάνε από τα 99 € και για το τζάκετ φτάνουν τα 180€. Σε ό,τι αφορά το σύστημα «φτιάξτο μόνος σου», διατίθεται στην τιμή των 149€ το μεγάλο και 49€ το μικρό μέγεθος .
 
 
Ενα κομμάτι ειδικό ύφασμα γύρω στους 40 πόντους ύψος, θα κρατήσει ζεστή την πλάτη χάρη στις κυψέλες εντός του υφάσματος.
 
Η Alpenheat δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, αλλά διαθέτει e-shop στη σελίδα: www.alpenheat.de/catalog, όπου μπορείτε μόνοι σας να παραγγείλετε τα προϊόντα της και να σας τα στείλει με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
 
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;
Ο σωστός ενδυματολογικός εξοπλισμός κρίνεται απαραίτητος για να αισθάνεται κανείς άνετος στο καρτέρι. Το σημαντικότερο είναι να κρατήσεις ζεστά τον κορμό και τα άκρα του σώματος. Για τα άκρα, οι ισοθερμικές κάλτσες και τα γάντια από νεοπρέν είναι η καλύτερη λύση. Για τον κορμό ισοθερμικά εσώρουχα και μπλούζα ή ζακέτα fleece θα διατηρήσουν σταθερή τη θερμοκρασία του. Το σώμα αντιδρά με φυσικό τρόπο στο κρύο, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του κορμού αφού αυτόν θεωρεί σημαντικότερο για την επιβίωση του οργανισμού.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ